<

День молоді відсвяткували у Володимирі-Волинському. Вечірня частина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 27.06.2016 / Володимир /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Святкову програму Дня молоді, який відзначають 26-го червня, умовно можна розділити на дві частини. До вечірньої програми увійшли: майстер-клас з хіп-хопу, арт-тусовка, молодіжна ватра в парку Слов’янський та перегляд фільму на стіні КМЦ.

Вечірня частина стартувала із майстер-класу з вуличних танців (хіп-хоп) від ГО “Молодіжний центр “Креативний світ”, керівником якого є Роман Дячок.

IF
IF
IF
IF

Близько 19-ї години на сцені біля культурно-мистецького центру розпочалася концертна програма, заявлена як “ART-тусовка”, а також розіграш призів серед присутніх.

Для присутніх виступав гурт “Табу”, у складі якого двоє вихідців із Володимира-Волинського; Сергій Біляєв та Олександр Клімчук. Музиканти виконували авторські пісні, деякі з яких були написані у зоні проведення АТО. Також гостем свята став гурту “Цвях” із Нововолинська.

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

Надалі розважальна програма розділилась на дво майданчики.  Частина молоді Володимира-Волинського залишилась в центрі міста та на одній із стін переглядала фільмКрок вперед” під відкритим небом. Глядачі влаштовувались на карематах прямо на тротуарі, дехно переглядав фільм стоячи, а дехто на сидячи на велосипедах.

IMG_3447

Сюрпризом для глядачів стала фура, яка ймовірно виїжджала від РБК, виконуючи маневр на центральній площі. Мало того, що поява такої машини на центральній площі здивувала людей, то водій ще хамськи вимагав, щоб глядачі звільнили йому проїзд.

IMG_3450

Інший варіант провести вечір був запропонований в парку Слов’янський – молодіжна ватра “Посидимо біля вогню, візьми гітару”. Так біля пам’ятника Володимиру Великому Олена Кандиба та Наталія Шандалко облаштували територію та принесли дрова для багаття.

Бажаючих посидіти біля вогню виявилось чимало. А для тих хто зголоднів пропонували посмажити сало, або ж зефір. А компанії людей влаштовували музичні батли між собою.

IMG_3435
IMG_3437
IMG_3438
IMG_3465
IMG_3470
IMG_3472

Читайте також: Як святкувади День молоді у Володимирі-Волинському. Денна програма




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця