<

День молоді, День Незалежності, День Державного прапора: у Володимирі обговорили програму заходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 9.08.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
456
/ Коментарі відсутні

8-го серпня у Володимирській міській раді відбулось засідання організаційного комітету з підготовки до Дня молоді, Дня Незалежності та Дня Державного прапора України.

Під час засідання попередньо визначилися із заходами, які проходитимуть у ці дні в громаді. Заступник міського голови Андрій Гудим наголосив, що цього року через війну з росією у місті не планується масових заходів, інформують на сайті міста.

Натомість усі заходи, які відбудуться, матимуть патріотичне забарвлення з благодійною складовою, спрямованою на збір коштів для ЗСУ. Також оргкомітет спланував усі заходи таким чином, аби уникнути масових скупчень людей і,  щоб в разі тривоги була можливість перейти до укриття.

Зокрема, з нагоди Дня молоді 12-го серпня у громаді планують патріотичний розпис бруківки, благодійний турнір зі стрітболу, пляжного волейболу та екскурсію містом «Реальний Володимир».

У День прапора у Володимирі за участю військового оркестру у парку “Слов’янський” символічно піднімуть національний стяг. Функціонуватимуть і патріотичні фотозони, які так полюбилися мешканцям громади.

24-го серпня відбудеться традиційний молебень та покладання квітів борцям за незалежність України.

Зазначають, що з детальною програмою усіх заходів в цілях безпеки жителів громади буде ознайомлено  незадовго до відзначення. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок