<

День Гідності та Свободи відзначатимуть у Володимирі-Волинському меморіальними заходами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 18.11.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З нагоди Дня Гідності та Свободи 20-го листопада 2015 року відбудуться меморіальні заходи з вшанування пам’яті загиблих за волю України, героїв Небесної Сотні та учасників АТО.

Відзначення подій Помаранчевої Революції 2004-го року та Революції Гідності 2013-2014-х років в усіх містах України відбувається за Указом Президента Петра Порошенка від 9-го листопада 2015-го року.

Зокрема, метою заходів, що проводитимуться, глава держави визначив наступне:

“З метою гідного відзначення у 2015 році річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави”, – йдется в Указі.

Вшановуватимуть усіх Героїв, які гідно захищали інтереси держави в буремних подіях 21-го століття –  учасників революційних подій в Україні у 2004, 2013-2014 роках, родин Героїв Небесної Сотні, учасників АТО на Донбасі.

У Володимирі-Волинському містян, духовенство, волонтерів та гостей міста запрошують взяти участь у таких подіях:

Панахида та покладання квітів розпочнеться на площі Героїв о 15:00 біля дошки пам’яті загиблих героїв АТО, згодом учасники акції пройдуть до меморіальної дошки героям Небесної Сотні, (на розі вулиць Небесної Сотні та Устилузької), де також буде відслужена панахида, покладено квіти, запалено лампадки.

– Після цього, у культурно-мистецькому центрі о 15:30 пройде реквієм за тими, хто віддав своє життя, відстоюючи незалежність та волю України, учасників заходу запрошують міська влада, вихованці центру позашкільної освіти та аматори сцени.




один коментар
  1. Окозамилювання, вже відмічали революцію 2004p. Найпростіше видавати такі укази і не проводити реформ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа