<

Демобілізовані герої повертаються у Володимир-Волинський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:29 | 27.03.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

70 бійців 14-ї окремої механізованої бригади, які виконували бойові завдання в населених пунктах Луганської та Донецької областей, повертаються із зони бойових дій додому.

Про це повідомляють на сайті міської ради Володимира-Волинського

“Запрошуємо 27 березня усіх небайдужих володимир-волинів гідно зустріти своїх Героїв! Про годину приїзду повідомимо пізніше” – сказано в анонсі. Зустріч відбудеться на Площі Героїв.

Нагадаємо, демобілізація Україні стартувала 18 березня. За законопроектом № 2377 “Про внесення змін до закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” щодо служби у військовому резерві в особливий період”, який підтримали 273 нардепи при 226 мінімально необхідних, усі, хто звільнятимуться зі строкової військової служби та військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, підлягають залученню в обов’язковому порядку до проходження служби у військовому оперативному резерві першої черги.

Що дасть такий закон пояснив заступник голови фракції Народний фронт”, голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський під час подання даного документа в парламенті. “Ці люди мають бойовий досвід, у випадку форс-мажорних обставин, за рішенням Президента і парламенту, вони будуть призиватися не за старим порядком – не через заклик військкоматів, а військовослужбовці отримають право в добровільному порядку укласти контракт на проходження служби у військовому резерві. Це дозволить залучати до служби у військовому резерві військовослужбовців з бойовим досвідом”, – зазначив голова комітету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця