<

Делегація із Володимира-Волинського передала волонтерську допомогу на Схід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 22.12.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

18-го грудня із Володимира-Волинського відправилась чергова гуманітарна допомога військовим та мешканцям зони АТО. Делегація склалась з 5 осіб, котрі допомогу завезли до лікарні у Волновасі (Донецька область), а також в розташування 14-ї ОМБр (Луганська область).

Від благодійного фонду “Матері Божої неустанної помочі”, очолюваного Миколою Гінайлом, для лікарні у Волновасі, 19-го грудня передали ліжка, матраси, постіль, рушники, медикаменти та інші медичні речі. Розвантажувати приладдя допомагали військовослужбовці, котрі розташувались поруч. Після відвантаження переданих речей, для одного із солдатів попросили, при наявності, надати штани, бо його згоріли.

Також делегація відвідала місце поблизу Волновахи, де 22-го травня 2014-го року були розстріляні солдати 51-ї ОМБр. Отець Микола відслужив панахиду за загиблими.

20-го грудня, делегація дісталась місця розташування 14-ї ОМБр, поблизу міста Щастя.

Володимир-Волинську міську раду представляв начальник управління соціального захисту населення Микола Матусевич. За кошти міськради для військовослужбовців бригади були закуплені та доставлені три бензопили Stihl, запчастини до них, тисячу метрів кабелю та 200 лампочок.

Від благодійного фонду військовослужбовцям передали теплий одяг. А також солдатам доручили роздати місцевим дітям одяг та новорічні подарунки.

Додамо, що на одному із блокпостів, у володимир-волинців військовослужбовці просили кілька пар теплих носків. Та й загалом, під час подорожі, спілкуючись з солдатами, найперше озвучують, що їм не вистачає теплого одягу: шкарпеток, шапки, шарфи, рукавиці. Щодо харчування, то в основному військовослужбовці задоволені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер