<

Делегації з Володимира та Нововолинська відвідали Ковель та перейняли досвід господарювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 21.09.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
1831
/ Коментарі відсутні

Міські голови Володимира та Нововолинська Ігор Пальонка і Борис Карпус та їхні заступники, начальники комунальних господарств та управлінь відвідали місто Ковель. Тут побували на кількох об’єктах, які є успішним прикладом ведення господарства. Переймали досвід за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя.

За словами нардепа, подібні поїздки – це чудова можливість побачити роботу та успішні рішення тих чи інших проблем. Треба взяти їх на озброєння та спробувати застосувати на місцях. Такої ж думки і голови громад.

В центрі уваги делегації було здебільшого питання комунальної сфери. Зокрема підготовка до опалювального сезону, особливості тепломереж Ковеля та можливості переходу населення на індивідуальне опалення, розвиток ОСББ, нові результативні та дешеві методи асфальтування місцевих доріг та інше.

Борис Карпус відзначив, що в ковельских колег є цікаве рішення щодо управління житловим фондом. Комунальне підприємство, яке цим займається, є прибутковим. На сьогодні у Нововолинську також об’єднується два УЖК в один і тому це питання для міста важливим.

Також делегація відвідала Ковельську лікарню та поспілкувалася з її керівником Валентином Вітером. Як розповів БУГу Ігор Пальонка, після цієї зустрічі зауважив, що, якщо взяти курс на об’єднання вторинки та первинки в одне підприємство, то можна зекономити чималі кошти на адмініструванні, які згодом можна вкласти в покращення бази медичного закладу.

Також відбулась конструктивна нарада, де мери трьох міст змогли розповісти про свій досвід, поділитись своїми планами, позиціями, проблемами та шляхами їх вирішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер