<

Делегація французького міста Ла-Гаренн-Коломб відвідала Володимир

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 11.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
759
/ Коментарі відсутні

Делегація французького міста Ла-Гаренн-Коломб відвідала Володимир. Як повідомив міський голова Ігор Пальонка – основною метою переговорів стало налагодження партнерської співпраці між двома містами в галузі медицини, спорту та інфраструктури.

Про це інформують на сторінці міста.

“Сьогодні захисники нашої громади, які зазнали серйозних поранень, часто потребують лікування за кордоном”, – наголосив очільник громади. Філіп Жювен, який є також завідувачем відділення невідкладної допомоги у одній з клінік Парижа, готовий надавати потрібну допомогу як військовим, так і цивільним з України.

Закордонні гості поцікавилися кількістю жителів у нашій громаді, вимушених переселенців, які зупинились у Володимирі та чергами на кордоні у перші дні війни.

Представники делегації відвідали КП «Володимир-Волинське ТМО» , де були позитивно вражені облаштуванням та підготовкою лікарні на випадок ракетних ударів. Оглянули підвальні приміщення та декілька поверхів лікарні, а також поспілкувались із керівництвом ТМО щодо трансплантології, відділення діалізу та можливого обміну досвідом між лікарями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер