<

Дах, лазня, паливо та ремонт техніки: з міського бюджету Володимира виділили близько 3 млн грн для військових формувань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:23 | 15.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
341
/ Коментарі відсутні

У Володимирі прийняли рішення про виділення 2 979 тисяч гривень на потреби військовослужбовців. Кошти підуть для військових формувань, що дислокуються у Володимирі, а також – тероборони та прикордонного загону.

Відповідне рішення про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік, що стосується програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, прийняли на засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради 15-го червня.

Під час розгляду питання виступив начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи Володимир Атаманчук та зазначив що до нього надійшли звернення від командирів військових підрозділів із необхідністю виділення коштів на ремонт споруд та транспортних засобів.

Так, на ремонт даху однієї з казарм військової частини виділили 1 840 552 грн.

Ще одним важливим питанням стало ремонт у лазні для військових та облаштування окремої котельні для цих потреб. На це з міського бюджету передбачили 888,5 тисяч гривень.

Також 200 тисяч гривень виділили Волинському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для 55 окремого батальйону територіальної оборони на придбання паливно-мастильних матеріалів, запасних частин до транспортних засобів, інформаційно-телекомунікаційного обладнання, засобів зв’язку та автономного енергоспоживання, комп’ютерної та оргтехніки, тактичного спорядження та на оплату послуг по ремонту, обслуговуванню транспортних засобів та військової техніки, інформаційно-телекомунікаційного обладнання, засобів зв’язку, комп’ютерної та оргтехніки.

Ще 49 тисяч гривень передбачили для 6-го прикордонного Волинського загону на інженерне облаштування державного кордону та місць несення служби прикордонних нарядів.

Крім цього перерозподіли 732 тисячі гривень, які раніше виділялися військовій частині на придбання будівельних матеріалів та проведення поточного ремонту. Нині за ці кошти планують провести реконструкцію сховищ для техніки.

За рішення про виділення близько 3 млн для військових формувань проголосували всі члени виконкому одноголосно.

Нагадаємо, раніше про необхідність виділення коштів військовим розповідав на брифінгу міський голова Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер