<

COVID-19, ДТП та пожежі: ТОП жахливих подій року в Нововолинську та Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 30.12.2020 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
30
/ 1 коментар

Рік, що минає, приніс чимало невтішних новин, які безповоротно змінили наше життя й матимуть наслідки для майбутнього. Його у ЗМІ та мережах називають найжахливішим у цьому столітті.

Які найрезонансніші події трапилися 2020-го у Нововолинську та Володимирі-Волинському – розповімо детальніше. Ці події не увійдуть в підсумки року по двом містам, там будуть більш позитивні новини.

На жаль, рік, що минає, ознаменувався багатьма негативними, а то й жахливими випадками. Зокрема, він розділив час на доковідний і той, в якому ми змушені існувати в одному просторі із смертельним вірусом. Також в ньому сталося чимало трагедій, ДТП, вбивств, пожеж, нещасних випадків, у яких загинуло і травмувалося чимало людей.

БУГ увесь рік слідкував за усіма подіями, у тому числі й жахливими. Й пропонує пригадати найрезонансніші з них.

Пандемія COVID-19

Головною причиною негативної оцінки поточного року є пандемія COVID-19, яка атакувала увесь світ на початку весни. Жертвами коронавірусу стали мільйони людей. Найжахливішою була ситуація в Італії.

Українка, яка працює медсестрою в італійській приватній лікарні у місті Брешія регіону Ломбардія, розповіла про ситуацію з поширенням коронавірусу в Італії.

Жінка закликала українців серйозно віднестися до хвороби та введеного в Україні карантину.

Загалом станом на 30-те грудня у Нововолинську зареєстровано 2 080 випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 1 890 людей одужали, 44 випадки – летальні.

Станом на 30-те грудня зафіксовано всього 40 смертей інфікованих на ковід мешканців Володимира та району (в старих кордонах). З них 29- мешканці міта.

Авіакатастрофа МАУ в Ірані

8-го січня в небі над Іраном розбився український літак Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”. На його борту перебувало 176 людей: 67 пасажирів та 9 членів екіпажу, серед них – 11 українців, зокрема й уродженка Нововолинська Юлія Сологуб.

Усі вони загинули. Спершу влада Ірану не визнавала збиття українського літака. Однак згодом підтвердили, що літак помилково знищили протиповітряні сили країни. Бортпровідницю з шахтарського міста поховали у Києві на Дарницькому кладовищі.

Захоплення заручників у Луцьку

21-го липня у Луцьку чоловік, який назвав себе “Максим Плохой” (справжнє ім’я Максим Кривош), захопив рейсовий автобус з пасажирами.

Він погрожував його підірвати та заявляв, що має вибухівку і зброю. Після понад 12 годин перемовин, зокрема з Зеленським, терорист сам здався та відпустив усіх заручників. На щастя, ніхто не постраждав і не загинув.

Летальна ДТП під Володимиром

Ввечері 5-го грудня на виїзді з Володимира в сторону Луцька, у селі Фалемичі, трапилась ДТП з летальними наслідками. Загинули два молоді хлопці, яким було трохи більше 20-ти років: Микола Амірхаян і Тарас Торчинюк.

ДТП біля танка у Володимирі-Волинському

2-го вересня близько 10:40 трапилася ДТП у Володимир-Волинському на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької. Зіткнулися два авто: кросовер Лексус і легковик Опель.

Удар був такої сили, що обидві автівки лишились потрощеними. Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажирка автомобіля Опеля – мешканці села Чорників Володимир-Волинського району.

ДТП у Нововолинську: загинув священник

8-го січня близько 16:00 у Нововолинську на проспекті Перемоги біля магазину «Смак» трапилася ДТП. Водій, священник з Низкиницького монастиря Віталій Ковальчук, загинув. У нього залишилося шестеро діток.

Неподалік Устилуга трактор потрапив під потяг

25-го травня близько 9:30 на залізничному переїзді перед в’їздом в Устилуг з боку Володимира-Волинського трактор місцевого підприємства потрапив під потяг. Вантажний потяг протаранив причіп з бочкою, кабіна водія залишилася неушкодженою.

На озері в Нововолинську втопився 14-річний хлопець

8-го червня на озері у Нововолинську втопилася дитина. Хлопцю було 14 років, закінчив 9-ий клас, мешкав на 15 мікрорайоні. Тоді діти вирішили перепливти озеро.

На озері в Нововолинську втопилась 30-річна жінка

11-го грудня вранці на озері у Нововолинську рибалки знайшли тіло жінки. Загибла – 30-річна мешканка Нововолинська Аліна Троцюк. Без матері залишилося двоє маленьких синів. Розповідають, що жінка виховувала ще двох братів та сестру.

У Польщі вбили 26-річну жінку з Володимира-Волинського

14-го липня у польському місті Пулави Республіка Польща 45-річний громадянин Молдови вбив жительку Володимира-Волинського Майю Ваколюк. Жінка та чоловік мешкали в одному будинку, працювали на заводі з переробки фруктів у гміні В’явольниця. Між ними виникла суперечка. Чоловік затяг жінку до будівлі й з ножем напав на неї. Попри всі зусилля лікарів, жінка померла у шпиталі.

У Володимирі-Волинському з четвертого поверху готелю випав чоловік

24-го жовтня з четвертого поверху готелю «Волинь» у Володимирі-Волинському випав чоловік. Він потягнувся за штанами і впав на дах першого поверху добудови знизу під готелем.

У Володимирі-Волинському вибухнув автомобіль

27-го лютого близько 10:00 на вулиці Цинкаловського біля магазину «Катрін» і ресторану «Лакомка» вибухнув автомобіль Володимир-Волинського УВКГ. На щастя, тоді ніхто не постраждав.

При в’їзді у Володимир-Волинський горіло триповерхове приміщення

Близько 19:30 25-го червня у селі Заріччя біля Володимира-Волинського загорілося покинуте триповерхове приміщення колишнього ресторану. На місці працювали 5 бригад рятувальників з Володимира-Волинського, Нововолинська та Іванич, а також пожежна бригада військових.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер