<

Численні крадіжки та знайдений череп: події у Володимирі-Волинському та районі за 30 червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 1.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

В 24-ох повідомленнях, що надійшли до чергової частини Володимир-Волинського відділку поліції протягом 30 черпня, були скарги щодо крадіжок, пошкодження авто та навіть про виявлення на вулицях міста… черепа!

О 10 годині 30 хвилин начальник РСТ №114 ПАТ “Укртелеком”, що знаходиться в селі Верба, заявив, що між даним населеним пунктом і селом Овадно була вчинена крадіжка. Зокрема, вкрали пристрій НРП (нелінійний розв’язувальний пристрій).

В селі Овадне невідомі особи пошкодили автомобіль. Як повідомив заявник, 1966 року народження, на його транспортному засобі ВАЗ-2107 білого кольору є сліди пошкодження. Ймовірно, їх було зроблено іншим автомобілем.

Також за попередню добу двоє осіб звертались із заявами про втрату мобільних телефонів: GSmart (сума збитків оцінюється в дві тисячі чотириста гривень) та Samsung. Проте, як з’ясувалось згодом, дані пристрої були загублені власниками з власної необережності.

О 00.18 годині з вулиці Данила Галицького надійшло повідомлення про пограбування. Як стверджувала потерпіла, двоє невідомих осіб заволоділи її сумкою, в якій знаходилось сто п’ятдесят доларів та двісті злотих. Один з нападників був одягнений в білу кофту та червоні штани, другий мав на собі чорний одяг. Після здійснення пограбування чоловіки направились в бік Слов’янського парку.

Не обійшлось і без курйозів. Чоловік, 1977 року народження, заявив про знайдений череп навпроти ветеринарної лікарні. Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що дана знахідка є залишками черепа сільськогосподарської тварини (кози або вівці).




один коментар
  1. то вже скiльки вмазати треба, щоб козлячу головеху за людську прийняти, хоч поржали з клоуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа