<

Чим частували гостей на п’ятому гастрономічному фестивалі «Смаковиця по-володимирськи»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 19.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3266
/ Коментарі відсутні

19-го вересня у Володимирі відбувся п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи». Цьогорічна тема заходу – млинці з різними начиками та страви з ними.

Попри дощову погоду, у парку “Слов’янский” зібралося чимало люду. Гості робили фото на тематичних фотозонах, підспівували місцевим ансамблям, дегустустували різні страви: від плову та млинців до меду і глінтвейну.

Свято, не дивлячись на дощову погоду, вдалося.

Для відвідувачів “Смаковиці” готували страви як студенти місцевих коледжів, так і професійні кухарі.

Майстри з інших міст продавали свої вироби.

Зірками фестивалю, які готували млинці, були Костянтин Грубич та Володимир Юрін. Все приготоване можна було продегустувати.

Учасник “Майстер-шефу” дивував італійськими млинцями з в’яленим м’ясом та динею всередині.

До уваги читачів БУГу, фотозвіт “Смаковиці по-володимирськи 2021”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер