<

Чим більше вони лізуть, тим більше в мене буде настрілу, – воїн Князівської бригади про війну з окупантом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 13.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1909
/ Коментарі відсутні

Леоніду 28, його енергія і якесь дивовижне позитивне лукавство створює навкруги воїна неповторну атмосферу загадковості і драйву.

Не випускаючи з рук зброю, він тихенько наспівує «Батько наш Бандера знов до нас прийде і за Україну всіх нас поведе…», повідомляють у фейсбуці бригади.

“Ми на своїй, Богом даній землі, яку ми захищаємо і відстоюємо. А хто з мечем до нас прийде, той від меча і загине!” – каже захисник.

Зізнається, що веде лік орків, яких особисто «пустив на добриво для української землі», але число не скаже.

За великим рахунком, в Леоніда це вже «друга війна»: прослуживши за контрактом з 2016 по 2019 рік, він повернувся в мирне життя, а з початком повномасштабного рашистського вторгнення став на захист України в лавах «свого» підрозділу. Каже, за два роки «скучив за армією і за справжнім чоловічим адреналіном».

“Чим більше вони лізуть, тим більше в мене буде настрілу. Будуть отримувати по зубах і «підуть» в українську землю. Я бажаю кожному з побратимів якомога більше знищених орків на рахунку.

Ця мразота, яка прийшла на наші землі і паплюжить їх самою своєю присутністю (тепер я розумію значення фрази «русским духом пахнет», чи радше сказати, смердить), не розуміє ані людської мови, ані елементарної людської логіки, тільки мову сили.

Тож шлях до Перемоги в нас тільки один – знищення ворогів!Тримаємо стрій і рухаємося вперед! Все буде – Україна!” – сказав Леонід.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок