<

Чи законно власники “Захід Трейд” передискували чуже поле?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 23.10.2015 / Володимир /
Перегляди
12
/ коментарі 2

22-го жовтня директор ТзОВ “БУГ” Сергій Маташейко повідомив про конфлікт, який розгортається навколо землі, що в селі Коритниця. Стало відомо, що 30 гектарів землі, орендовані ТзОВ “БУГ”, знаходяться ще й у паралельній оренді “Захід Трейд”.

Сергій Матушейко, директор ТзОВ “БУГ” розповів, що договори уклали з власниками земельних паїв. Після смерті людей, з котрими укладалися договори оренди, умови контракту продовжилися за законодавством спадкування. Так, спадкоємці напротязі 2-х років отримували платню від ТзОВ “БУГ”. Проте, в липні 2015-го року спадкоємці земельних паїв уклали договір оренди на ті ж самі земельні паї, але із “Захід Трейд”, власниками якого є Микола та Сергій Юнак. В результаті цього 30 гектарів землі орендує два товариства.

ТзОВ “БУГ” не знаючи, за словами директора, про іншого орендаря, засіяло поля озиминою. Після сходу посівів на поле приїхав трактор від “Захід Трейд” та передискував 22 гектари посівів.

Наразі, Сергій Матешейко готує судовий позов, який і розставить крапки над “і” в даному питанні.

Документи:

13VdCHGzTMA
7
6
5
4
3
2
1
NUFPH4z--RE
FTisITnU44Q




коментарів: 2
  1. Юнаки знахабніли до ручки!!!! Вже землі під ногами не відчувають!!! Ще прийде той час і люди їм згадають і переорані дороги і забрані незаконно землі!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця