<

Чи варто вмикати музику у Слов’янському парку: серед володимирчан провели опитування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 12.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарів 5

Серед відвідувачів Словянського парку у Володимирі-Волинському провели опитування. Мешканців запитали, чи варто вмикати музику в парку, у які дні, а також цікавилися про музичні смаки.

Про це повідомляють на сторінці Культурно-мистецького центру у фесбуці.

Як відомо, музику у парку почали вмикати ще близько пів року тому. Займалися справою працівники культури міста. Декому задумка сподобалася, а дехто відреагував негативно на “парковий плейлист”.

Працівники культури розпитали у відвідувачів Слов’янського, чи їм подобається чути тут музику, які пісні би вони хотіли чути, та чи варто вмикати їх у будні дні.

У результаті опитувань працівники культури врахували зауваження володимирчан. Встановили графік, згідно з яким музику “крутитимуть” щосуботи, щонеділі та у святкові дні з 13:00 до 20:00.

Тематика музики буде спрямована на популяризацію українських виконавців. Також вмикатимуть тематичну музику до певних свят.




коментарів: 5
  1. Як на мою думку парк це місце де можна відпочити від шуму міста і автівок. А як вмикати музику це теж шум. А по виду репертуару всі люблять щось інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер