<

Чутки над БУГом: Ще один депутат Володимир-Волинської міської ради хоче скласти мандат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 1.12.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Журналісту інтернет-видання “БУГ” з інсайдерських джерел стало відомо, що депутат Володимир-Волинської міської ради Василь Сусік обіцяє скласти мандат.

Як розповів інсайдер, про намір скласти депутатський мандат депутат розповідає в колі друзів та однодумців. Однак, заяву Василь Сусік не подає, адже серед колег по раді панує тенденція не підтримувати такі ініціативи.

Зазначимо, що сесії міської ради наразі депутат пропускає, а до організаційного відділу поки відповідної заяви не надходило.

Додамо, що Сусік наразі не входить до жодної фракції міської ради, хоча й обирався від “УКРОП”.

Нагадаємо, що до нього лише один депутат склав мандат – Олег Ковальчук після кількох засідань сесії. Наступним свій мандат депутата міської ради намагався скласти Андрій Хіліський і колеги тут теж не проголосували.

Чому ж депутати так намагаються позбутися мандату, за який боролися два роки тому?

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер