<

Чутки над БУГом про голів РДА Прибужжя: Очільником Володимир-Волинської призначать колишнього силовика з Полтавської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 14.01.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль / , , /
Перегляди
22
/ коментарі 2

Не дивлячись на довгі розмови про укрупнення районів, справа до діла так і не дійшла. Старий адміністративний устрій з районами та районними державними адміністраціями так і лишається на місці. Єдине, що змінилося – кількість кадрів в місцевих РДА, проте невагомо.

Що важливо – вже більше півроку районні державні адміністрації не мають офіційних голів.

Нагадаємо, що голову Іваничівської РДА Лілію Кревську і голову Володимир-Волинської РДА Наталію Василець розпорядженням Президента України було звільнено з посад ще в липні 2019-го року.

Та найближчим часом це може змінитися. Які керівники і хто може з’явитися в РДА округу Прибужжя?

Так, за чутками, у Володимир-Волинському районі з’явиться новий голова РДА – лобійована головою Волинської ОДА кандидатура. Це – Олег Мартинов – у минулому силовик, мешканець Полтавщини, уродженець Луганська.

8-го січня 2020 року Мартинок подав електронну декларацію про доходи як кандидант на посаду голови Володимир-Волинської районної державної адміністріції. Попередньо чоловік працював директором полтавської філії ПрАТ “Українська фінансова група”.

Є у Мартинова профіль у фейсбуці, де багато колоритних фотографій.

Бачимо, що він любить займатися боксом та слідкує за своєю фізичною формою. Також багато фото у профілі з відпочинку разом з дочкою.

Іваничівську районну державну адміністрацію, за чутками, очолить ексголова Переславич Павлівської ОТГ Микола Смаль.

9-го січня 2019 року Смаль подав електронну декларацію як кандидат на посаду голови Іваничівської РДА.

У Любомлі кадрових перестановок не передбачається. Тут головує Олександр Устименко і напевно, залишиться.

Нагадаємо, що попереднього голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука затримали на хабарі у 2017-му році. Справу Пархомука у жовтні 2019-го року передали до Вищого антикорупційного суду.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди




коментарів: 2
  1. Приїде пацан рішать уапроси внатурє… Буде пресинг, дільожка і повний неадекват. На зарплату такі не живуть. Про потреби людей думати знову доведеться самим людям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер