<

Чутки над БУГом: Правоохоронці провели обшук на Володимир-Волинській птахофабриці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 5.09.2018 / Володимир / /
Перегляди
24
/ коментарів 5

Зранку 5-го вересня на Володимир-Волинську птахофабрику завітали правоохоронні органи.

Декілька чорних бусів без номерних знаків заїхали на територію птахофабрики. Обшуки проводили органи СБУ чи прокуратури.

Відомо, що на підприємстві вилучено документацію.

Інсайдер повідомляє, що після обшуків та вилучення всі буси роз’їхались, забравши з собою директора підприємства.

Зазначимо також, що Володимир-Волинський активіст Тарас Сватко на своїй сторінці в фейсбук в обідню пору повідомляв про рейдерське захоплення птахофабрики, однак о 18:00 гендиректор Аліна Сич спростовувала цю інформацію.

“Шановні друзі! Як генеральний директор ПрАТ «Володимир-волинська птахофабрика» хочу заявити, що ця інформація не є правдивою. Ніяких захоплень не має. Фабрика працює в штатному режимі”, – написала директор підприємства під публікацією.

Деталі згодом.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 5
  1. Колись таке на Кроноспані було. Люди з автоматами увірвались, і почали ритись в документах. Чула що і на ливарному щось подібне було.

    • Тепр все змінилось! Колись свобода боролась проти того смороду. а тапер і їм не смердить, бо “гендиректор” тісно подружилась з бадзюньом

  2. Там є що почитати в тих документах…
    Самі мільйонами ворочають, а робочим копійки за важку роботу. Наїлися б вже.

  3. Свобода добивалась і добивається,щоб відстійники,фільтри зробили,щоб не смерділо і не забрудньовало територію навколо птахофабрики.Але на це потрібно мафії добкіна витратити мільони гривень.То їм краще,дешевше підкупити чиновників і тоді через газету”Наше місто” написати ,що все добре,все контролюється.А як смерділо так і смердить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа