<

Чутки над БУГом: поліція перевіряє інформацію про VIP-вечірку Миколи Юнака, але гості бояться говорити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 9.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
48
/ коментарів 9

Після публікації статті «Бенкет під час чуми» на інтернет-виданні «БУГ», поліція розпочала перевіряти інформацію про VIP-вечірку бізнесмена з Володимира-Волинського Миколи Юнака. Як стало відомо БУГу, правоохоронці опитали частину присутніх на святі.

Опитували також і рідних родини з Володимира-Волинського, що хворіє на коронавірус, які були на святі. Проте вони пояснення давати відмовилися. Як і більшість інших, до кого телефонували правоохоронці.

Список учасників застілля чималенький. Серед гостей свята були відомі особи з Володимира, Нововолинська, Луцька та ін. Відомо, що вони бояться реакції іменинника.

Інтернет-видання «БУГ» навіть після публікації статті отримує анонімну інформацію про бенкет. Люди вимагають відповідей на запитання: чому бізнесмен, який порушив карантинні правила та наразив на наберезпеку людей, ще досі не покараний.

Відомо, що зараз Микола Юнак робить усе, аби поліція не отримала грунтовних свідчень.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 9
  1. А чого боятись. Вся верхівка колишньіх нововолинськіх рігів ніньки на самоізоляції. Трофсамковсуднік!

  2. Ото ПРАВОВА держава!НЕ ЗАКОНУ бояться, людину.Я вважаю,що це вже ніяк не може називатися “професійною таємницею”,натомість повинні бути оприлюднені списки “гостей”.І головне,має бути відкрита кримінальна справа про замах на вбивство групою осіб.Юнак-організатор “банди потенційних вбивць”.Гості не повинні уникнути кари.

  3. та ніхто йому нічого не зробить. такі нічого не бояться та живуть по власних законах

  4. Цікаво тих що з Крушавеля гостинчики привезли також притягнуть до відповідальності?

  5. Бабцю що продавала молоко на початку запровадження карантину за порушення оштрафувала наша доблесна поліція,а цього відомого баригу покриває.
    Так небуде! Народ бачить ваші дії!!! Ви як на долоні!!!

  6. А де взяти справку що ти нехворий? Бо завтра до брата йду на 50. Чи може ви нікуди неходите?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер