<

Чутки над БУГом: перша інфікована коронавірусом у Володимирі-Волинському спілкувалася з бізнесменами, відвідала лікарню і банк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 4.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
33
/ коментарів 14

42-річна жінка, мешканка села Підгайці Володимир-Волинського району, бізнес-вумен, яка тримає у Володимирі-Волинському магазин непродуктових товарів на вулиці Ковельській неподалік АТБ – ось що розповідають про першу хвору на коронавірус у Володимирі-Волинському читачі БУГу.

Нагадаємо, у жінки підтвердили коронавірус 3-го квітня у результаті ПЛР-діагностики, хоча попередньо експрес-тест показав негативний результат. Пацієнтку направили до Луцька, повідомили на офіційному сайті міськради.

Мешканка району звернулася до Володимир-Волинського ТМО кілька днів тому зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру.

Відвідувачі лікарні розповідають, що бачили її в черзі до кабінету флюрографії. На жінці не було маски.

Також, повідомляють, що жінка нещодавно встигла відвідати одне з найбільших відділень банків у Володимирі-Волинському.

Число контактів людей, з якими впродовж двох тижнів встигла поспілкуватися інфікована велике, серед них є і багато бізнесменів. Стало відомо, що усіх вона назвати не взмозі.

Також відомо, що дочка пацієнтки нещодавно повернулася з Арабських Еміратів, її перевіряють на коронавірус. Проте це не єдине джерело інфекції, від якого могла заразитися жінка. У фейсбуці повідомляють, що інші члени родини також відвідували країни Європи.

Поки що про результати перевірки родини інформації немає.

У будинку, де проживають рідні хворої, міською владою були проведені дезінфекційні заходи.

До інтернет-видання «БУГ» часто звертаються мешканці міста, намагаючись дізнатися ім’я хворої та з ким вона контактувала, проте ця інформація є приватною і знаходиться у правоохоронних органах, у лікарів та влади міста.

Якщо ви підозрюєте, що можете входити в число контактних осіб – самоізолюйтеся. При симптомах вірусу – повідомте свого сімейного лікаря.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 14
  1. Вважаю що люди повинні знати хто це. Тоді б жертв, можливо, було менше. Все рівно це стане відомо, бо грозить їй і її доці кілька років в’язниці.

      • Чому від вас віє гнівом і злорадством?Звісно,люди хочуть бути впевненими чи не контактували з хворою людиною.В чому проблема?

        • А чому вас так сильно зацепив мій ЗОВСІМ не гнівний і АБСОЛЮТНО не злорадний коментар?

          Можливо тому, шо ви першим/-ою готовий/-ва жбурнути того каменя?

  2. Хай видужує. Казала лікар, що переважна більшість людей хворіють в легкій формі. Не панікуйте і будьмо людьми.

    • Людьми повинні бути ВСІ..не тільки ті що живуть в Україні, но і ті, що повертаються!!!
      тож був введений карантин з обовязковою САМОІЗОЛЯЦІЄЮ!!!!
      Хай ВОНИ теж будуть людьми((( ДУБОВІ людиськи((

      • А обмеження прав і свобод в Україні недопускається законодавством… Немає гарантії того що ти сам дубовий не є безсимптомним носієм вірусу і піддаєш небезпеці інших.. так що думай що пишеш… А то не українці а чорна маса!!!

    • Ядвіга, сусідко моя, як приємно накінець-то чути адекватний заклик.
      Будь благословенна!

  3. Кажуть що громадян які по тій чи іншій причині повинні знаходитися на самоізоляції але не роблять цього очікує штраф від 17’000 грн. А чому б не заохочувати тих хто визиває на порушників поліцію хоча б по 3’000 грн за особу?

    • А якщо міліція визвана безпідставно, або зведено наклеп то 17000+3000 тисячі в якості “заохочення” платить винна особа що їх викликала…. Я тільки за….

    • Не все, але я б таким чином уже мінімум штук зо 30 би заробив і третину б пожертвував злиденній лікарні на потреби у боротьбі з заразою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер