<

Чутки над БУГом: Осередок партії “Народний контроль” у Володимирі-Волинському очолить Анатолій Сорока

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 4.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарів 6

У Володимирі-Волинському формують місцевий осередок партії “Народний контроль”. Як повідомив інсайдер, само з метою створення осередку у місті, 3-го березня приїхав Михайло Шелеп та Павло Данильчук.

Журналістам інтернет-видання “БУГ” з інсайдерських джерел стало відомо, що осередок політичної сили “Народний контроль” у Володимирі-Волинському запропоновано очолити екс-депутату міської ради 6-го скликання Анатолію Сороці.

Додамо, що Анатолій Сорока балотувавсяі в жовтні 2015-го року до міської ради від партії “Справедливість”. Однак потрібної кількості голосів не отримав. Також. екс-депутат веде власний інтернет-ресурс “Волинь і світ”, де часто критикує місцеву владу.

Власні джерела розповіли про тісну співпрацю Анатолія Сороки із депутатом Волинської обласної ради Костянтином Зінкевичем. Однак спільна робота не об’єднала їх в одній політичній силі.

Нагадаємо, що “Народний контроль” у Володимирі-Волинському про себе заявила у вересні 2015-го року. Тоді ж ширилися чутки про формування осередку партії у місті та обговорювали, що осередок повинен очолити місцевий підприємець, активіст Андрій Кандиба. Однак підприємець не погодився на пропозицію представників “Народного контролю”.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 6
    • про яку чесність та толерантність Бугу можна говорити , після того як Буг оприлюднив і але не перевірив інформацію про жука там все може бути не так

  1. Не повезло партії якщо еею буде керувати такий як Сорока!!! Найнижчий рейтинг забезпечений!!!!

  2. сорока як правило завжди говорив і говорить правду про владу і будучи депутатом не продався і не продається, як це робили та роблять переважна більшість цих та минулих депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок