<

Чутки над БУГом: Новий сайт “ВО!” має допомогти Зінкевичу стати мером Володимир-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 16.03.2015 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 10

За інформацією якою володіє «БУГ» нещодавно у Володимир-Волинську почав роботу новий інформаційний сайт “ВО!” vonews.in.ua який має безпосереднє відношення до колишнього кандидата в народні депутати України Костянтина Зінкевича та його бізнес-партнера, колишнього очільника місцевих організацій партії ПОРА та УДАР Олексія Панасюка.

Сайт “ВО!” має на меті здійснення інформаційної підтримки Зінкевичу у боротьбі за крісло міського голови на місцевих виборах, що мають відбутися в жовтні цього року.

Обслуговування сайту здійснює підприємство «Trinet Design» керівником якого є син Костянтина Зінкевича – Владислав. На даний момент триває набір журналістського персоналу, активна робота сайту планується з квітня місяця.

Доречі, цікава інформація, сам сайт vonews.in.ua фізично розташований у Росії:

Информация об IP адресе или домене vonews

Це – інсайдерська інформація.

Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе!

Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 10
  1. О, тепер ясно. Чого першу фігню вони на Гузя вилили, хо ч я і його не дуже люблю, але то така вже фігня дитяча.

  2. У Зінкевича син тільки школу закінчиа, а ви підприємство ))))))) ну на те вони й чутки)) одна баба сказала

  3. Амбіції ЗІнкевича відомі усім . Але думаю, що від перестановки доданків суть не зміниться, занадто усе замішане на грошах.

  4. Про які махінації Зінкевича вам відомо ж, людина чесним шляхом введе справу, не раз ниц цікавилася. А син його тільки школу закінчив, люди про шо мова?
    Буговці, вам, певне немає чим зайнятися, як шукати винних у чомусь. І Костя справді був би чесним і хорошим мером. Так шо не жуйте лапшу, а пишіть про цікаве та корисне

  5. хм, нічого конкретного не сказавно. Одна жовтизна.
    Вкотре переконуюся!!!

  6. Щось ваші чутки не підтверджуються. Вже писали що Зінкевич мав партію “Самопоміч” тут розгорнути…..тепер сайт і мер….навіть якби він і йшов на мера то це було б дуже добре. А вас жаба давить!!!!!

  7. При чому тут малий син Зінкевича чи не малий? Це ж не завод будувати, а сайт створити та обслуговувати. Зайдіть на сайт його кантори http://www.trinetdesign.com.ua вона якраз сайтами займається, він там зі своєю дівчиною і у фейсбуку сайту та друзями підписаний, при тому що там всього 12 підписників.

  8. Товарищи, это всего лишь хостинг находится в России и в этом нет ничего странного. А делать скрины с 2ip.ru/whois/ и выкладывать как факт причастность кого-либо к чему-либо просто не прилично! Я не знаком с Зинкевичем старшим, но его сын моральный подонок (правда, от наркомана ожидать элементарной вежливости не приходится).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця