<

Чутки над БУГом: Максим Клим’юк розміщує політичну «заказуху» на шпальтах волинських ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 5.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
44
/ коментарів 8

Місцеві вибори близько і, щоб прибрати будь-яких ймовірних кандидатів, політики, які запекло хочуть прийти до влади у Володимирі-Волинському, не придумали нічого іншого, окрім як проплатити «заказуху» у ЗМІ, облити брудом і заплатити за це чималі гроші.

Нещодавно на одному з волинських сайтів опублікували статтю під назвою «Майбутнє Володимира-Волинського: чи готовий до зради своїх виборців Ігор Пальонка?», у якій, як видно з заголовку, «мочать» голову Зарічанської ОТГ Ігоря Пальонку.

БУГу стало відомо, що статтю писала Юлія П., а за її розміщення на сайті волинського ЗМІ депутат міської ради, колишній регіонал Максим Клим’юк заплатив 5 тисяч гривень.

А тепер все за порядком.

В одному з інтерв’ю для БУГу ще на початку лютого 2020-го року Пальонка відповів на пряме запитання журналістів, що не розглядає можливість балотування на міського голову Володимира-Волинського, проте, «якщо примусове об’єднання все ж таки відбудеться і треба буде відстоювати позицію села, то побачимо», сказав Пальонка.

Нагадаємо, що в студії БУГу тоді голова Зарічанської ОТГ озвучив позицію громади проти об’єднання з Володимиром-Волинським.

Рішення Міністерства регіонального розвитку про те, чи будуть об’єднувати місто і Заріччя та й села нині існуючої Зарічанської громади, ще немає. Але відомо, що його повинні прийняти обов’язково до початку виборчого процесу на місцях.

Проте Максим Клим’юк вирішив не чекати цього рішення. Облити брудом і заплатити гроші за чорну рекламу – ось інструмент, який використав місцевий одіозний політик.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 8
  1. Ага, він один, а інші не піаряться? Всі піарятьсч, хто рветься до корита на місцевих виборах

  2. Це регіоналівська безпринципна тварина, яка в принципі може думати тільки про свій добробут, а не людей. Свого часу побачив що на політиці можна заробляти більше ніж на КВН, і хлопця понесло по партіям…

  3. Зберіть ще компромат на Зінкевича і ко,а то тільки одних возвеличуєте,не перетворюйтесь на помийку..

      • Ви стираете коментарі, заказуху ви пишете, піарите Зінкевича Мародера, хай розкаже куди поділись міліони з карточки, і за які гроші купив квартиру в Луцьку. Одні їздили на передову доставляли, а інші крали міліони, і навіть побратимам не може відчітатись, де гроші.

  4. Ви стираете коментарі, заказуху ви пишете, піарите Зінкевича Мародера, хай розкаже куди поділись міліони з карточки, і за які гроші купив квартиру в Луцьку. Одні їздили на передову доставляли, а інші крали міліони, і навіть побратимам не може відчітатись, де гроші.

  5. Прикольно придумали)
    Одні- дискредитують Пальонку за гроші, інші- в коментах, на шару- вирішили вилити бруду на Зінкевича. Клим’юк хоч цього не приховує, а аватар Вова, що на Костю гоне- так по-щурячому, вничку, з під жінчиної спідниці клекоче… А слабо, отак прийти і в очі спитати ” де гроші?” Сцикотно? Отож…

  6. Нечисть ,яка рветься до влади готова зжерти одна одну -оце і є Українська реальність в політиці .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок