<

Чутки над БУГом. Кандидати до облради від «Солідарності»: коней на переправі не змінюють

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 14.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Як стало відомо нашому інтернет-ресурсу Блок Петра Порошенка «Солідарність» в княжому місті зробить ставку на діючого депутата облради, директора Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Валентина Вірковського, а також негласно буде підтримувати депутата облради, генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Гербор-холдінг» Олега Борбелюка, який у зв’язку з перебуванням у Партії регіонів ймовірно буде балотуватися від політичного проекту «Наш край», що курується Адміністрацією Президента. «Солідарність» у даному випадку висуне Борбелюку слабкого спаринг-партнера.

У Володимир-Волинському районі партія зробить ставку на депутата облради, директора товариства «П’ятидні» Валерія Діброву та депутата облради, президента клубу “БРВ-ВІК” Валентина Кошельника. Останній буде висунутий за квотою Народного фронту члени якого індивідуально стартують у списках президентської партії.

Як бачимо усі названі особи належать до команди Петра Саганюка і очевидно будуть працювати на його перемогу у боротьбі за посаду міського голови Володимира-Волинського.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 8
  1. Цікаво буде ще було б цікаво дізнатись про кандидатів від Нововолинська до обласної ради

    • а що там дізнаватись? як мінімум один вже відомий- той що рік тому з вилами по зустрічам з виборцями бігав. Решта поки зайняли вичікувальну позицію. Як на мене то цікавіше було б дізнатись про кандидатів на пост мера Нововолинська

  2. Діброва належить до команди Саганюка і буде працювати на його перемогу? Щось новеньке…

    • Ну тут складається новий пасьянс. Гунчик призначає креатуру Діброви Василець і якби Саганюк не проти, вони обоє йдуть від БПП, один на мера, другий в депутати. Договоряк)

    • Діброва з тими хто при владі – Кучма ,Ющенко,янукович, Порошенко.Потрібно ж надалі проштовхувати під себе програми які профінансує обласний бюджет.

    • ПАРТІЇ ,А-У!!!!ДЕ Ж ВАШІ МОЛОДІ ПЕРЕСПЕКТИВНІ КАНДИДАТИ?????? СОЮЗ НЕРУШИМИЙ – РУЛИТЬ !

    • Ні на кого він працювати не буде! Він має свою голову, і свій вибір він робить сам, а головне йдуть до нього, і просять чогось саме його, подумайте над цим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа