<

Чутки над БУГом: Про деталі скандального виділення землі під будівництво в історичній частині Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 9.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
22
/ коментарів 7

9-го лютого, редакції інтернет-видання “БУГ” інсайдер надав проект рішення із відведення частини земель комунальної власності, а саме історичної частини міста. 

Так, відповідно даного проекту рішення в центральній частині міста, біля “Валів городища”, планується надати земельні ділянки під багатоквартирний житловий будинок.

Згідно проекту рішення “Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і передачу їх в користування на умовах оренди, у власність, щодо  зміни цільового призначення земельної ділянки” депутатам пропонують голосувати за проект землеустрою щодо зміни цільового призначення власної земельної ділянки з площею 512 кв. м. по вулиці Соборній 9-С для будівництва та обслуговування стоянки на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачі цієї ділянки старшому сину міського голови Володимира-Волинського Руслану Саганюку.

Також, даним проектом рішення пропонується затвердити аналогічний проект призначення земельної ділянки по вулиці Соборній 9 – Андрію Хомичу, але вже в розмірі 1-го гектара.

Дивним виглядає додаток до цього рішення, де вказуються земельні ділянки по новоствореним вулицям та те, що вони надаватимуться учасникам АТО. А чи це не хід, аби депутати голосуючи за надання землі учасникам АТО, заодно проголосували за надання людям мера землі в історичній частині міста?

Інсайдер повідомив, що проект даного рішення депутатам міської ради роздали за 2 дні до сесії.

Image00002

В свою чергу, журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили перевірити наданий документ та зайшовши на офіційний сайт міської ради були здивовані. Адже, в проект рішення є значні “прогалини”, а саме не конкретизується чи приховується для громадськості, яка саме територія та кому буде надаватися!

Image00001

Зважаю на чинне законодавство, проекти рішень на чергову сесію повинні роздаватися депутатам за 20-ть днів, а на позачергову – за 3 дні. Як бачимо, що обидва строки не витримані. Також, проект рішення за яке голосуватимуть депутати на сесії повинне бути оприлюднене на офіційному сайті міської ради в тій редакції в якій подається на розгляд депутатам.

Отож, завтра 10-го лютого відбудеться сесія і одне із рішень визначить подальшу долю історичної частини міста. Хоча у соціальній мережі Facebook вже розпочалося активне обговорення даного питання. Так, бард Сергій Шишкін опублікував наступний коментар:

“На плані, який щойно надибав на фб-сторінці Олексія Златогорського, чорним виділено багатоповерховий будинок, що Руслан Саганюк (син мера Володимира-Волинського) планує збудувати якраз біля земляних валів городища! З іншого боку ‒ впритик до валів вже є його розважальний заклад” – зазначаю пан Шишкін.

12118675_1202661283084559_8567706169277115442_n

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 7
  1. Странно а че земля в городе закончилась? Землю в исторической части давать никому не надо,снова идёт деребан земли только сейчас прикрываються ребятами с Ато, зачем етот цирк взяли бы и сразу приватизировали славянский парк.

  2. Хто такий син мера?за які заслуги? Чи не забагато буде? Може ще всередині валів на костях убієнних шось побудуємо ? То ж треба набратися стільки розуму щоби ховатися за спини загиблих в АТО, навіть в проекті рішення сесії!!!Цинізм вищої проби, для тої зграї нічого святого нема.Коли понажираєтесь нелюди?…Персональний Майдан до ваших послуг!

  3. Хотелось бы после голосования узнать кто с депутатов продался папику,и кто служит жителям города.

  4. Саган відмовився дати Златогорському 4000 тис у.е хабара так як це зробив батюшка який побудував церкву в сквері на проти парку Гагаріна. А там була доля Шишкіна вот вони і піднімають скандал! А депутати думають ,що стоять за праве діло.Коли все вилізе на ружу бідними будуть ті депутати!

  5. Такі як Шишкін не дають розвиватись наму місту у Европейському напрямку, живе ше комуністичними стандартами! В місті і так житло не будуеться всі виїжають в обласні центри! Завдяки таким як Шишкін і Златогорський майбутнього в міста немае!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер