<

Чутки над БУГом: Хто буде новим мером Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:30 | 1.04.2015 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарів 11

Нашому інтернет-виданню стали відомі результати соціологічного опитування яке нещодавно було проведене у Володимир-Волинському та стосувалося майбутніх виборчих перегонів за посаду міського голови княжого міста.

Отже готові поділитися з читачами “БУГу” результатами опитування:

Петро Саганюк, Володимир-Волинський міський голова – 36%,

Костянтин Зінкевич – голова громадської організації «Активіст», волонтер – 19%,

Микола Юнак – директор ТОВ «Захід Трейд» – 11%,

Інші потенційні кандидати отримали підтримку менше 5% виборців.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 11
  1. То в міській раді опитували? Не вірю, що в кандидата від Свободи Коби, та депутата Сороки рейтинг менше 5 відсотків. Чи включали лише тих кого Саганюк дозволив? Не брешіть людям!!!

    • Як на мене то свобода – мертва політична партія, я сам був за Свободу руками і ногами , але , нажаль … А вибирати справді прийдеться з тих, кому дозволить … балатуватись. Така правда.

  2. На парламентських виборах у Володимирі Свобода отримала 6,57%, то я думаю, що в Коби трохи менше, тому все реально.

  3. Я підтримую Петра Даниловича Саганюка і його команду (першого заступника Миколу Климовича Веремчука та інших заступників).Ці люди завжди мені допомагали і допомагають-Я за ВАС!!!!!!!!!!!!!

  4. А Петя дуже постарів, а ви й надалі підтримуйте старпера, бо він вам крихти скидає..

  5. Так підтримую, бо це мій вибір, який заслуговує на повагу і стриманість у висловах.

    • Наша княжна надя!!!звісно буде підтримувати бо її газету хто фінансуватиме. А опитування на замовлення у нас робить савелько-мокрі штанці….

  6. Та ні, і зовсім я не Надя, і газети нема у мене ніякої, я звичайна пересічна жителька древнього міста на ім”я Ольга.Шановна Дарія, хіба через мою відкриту позицію щодо підтримки нинішньої влади потрібно вбачати якісь курйози, я ще раз пишу- стиль роботи мера і його команди мені подобається, для чого якісь образи – ще й адресовані абсолютно іншій людині.Давайте будемо коректними один до одного!

  7. Гарний жарт. А чому опитування не підписане. Яка організація його проводила??? Передайте гусю хай має совість. Вже шахтарів у Нововолинську обдурив тепер у Володимирі рейтинги малює. Хай летить у теплі краї поки не пізно бо буде висіти разом з Петькою-мером, Надькою-суддею та Юркою-прокурором на стовпах біля “Пузатої хати”. Дякувати Богу ще петро не здав усіх стовпів на металолом.

  8. Хоч змінити владу- зміни її. Але почни змінювати сам себе. Коли будемо шушукатись і мовчати – влада далі, в якому вже поколінні, буде красти. А ви плакати, що нема за що жити. Гуртуймося у дійсно ГРОМАДСЬКІ обєднання і створюймо громадянську платформу. Тоді, хто б там не був, не зможе вкрасти. А так і сам не пхатиметься до корита, якщо знатиме, що кожен його крок пантрують!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер