<

Чутки над БУГом: Чи піде Олег Борбелюк у мери Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 13.07.2018 / Володимир / /
Перегляди
8
/ коментар 21

З інсайдерських джерел інтернет-виданню «БУГ» стало відомо, що не зважаючи на майже дворічний період до початку наступних місцевих виборів, підготовка до перезавантаження влади у місті Володимирі-Волинському розпочалась уже зараз. Очевидні мерські амбіції з’явились у колись соратника, а тепер опонента чинного міського голови, директора одного з найбільших підприємств — Олега Борбелюка.

Підтвердженням цього є налагодження контактів Олегом Васильовичем із різними партійними організаціями. Наш інсайдер запевняє, що Борбелюк причетний до переформатування міського осередку Радикальної партії Олега Ляшка та деяких рішень у місцевому “БЮТі”, які ще політичні сили у Володимирі-Волинському гратимуть на його боці, стане зрозуміло зовсім скоро.

Не можна також відкидати вагу політичного проекту “Наш край”. Балотуючись від цієї політсили, на той час маловідомої, у 2015 році Олег Борбелюк зумів виграти у всіх конкурентів на 44-му виборчому окрузі до облради завдяки особистому авторитету. А якщо до нього додати кілька платформ підтримки партіями, які вже за соціологічними даними однозначно долають прохідні бар’єри до рад усіх рівнів, то вимальовується впевнена картина.

Наш інсайдер сподівається, що врешті за багато років опозиція таки дійде згоди і почне “дружити проти” багаторічного міського голови Володимира-Волинського. Нагадаємо, колись Миколу Юнака, який є знаковою фігурою в місцевому “УКРОПі” та Олега Борбелюка пов’язувало спільно засноване підприємство.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 21
  1. У Борбелюка і з Венгерами тісні бізнес стосунки. Певно, при деяких домовленостях, на підтримку місцевої самопомочі він також може розраховувати.

    • як сказати ??? Якщо хтось детально аналізує як поводиться депутат міської Ради Венгер , то очевидно побачить , що останнім часом Венгер майже завжди підпримує команду існуючого мера – і в постійній комісії з бюджету голосує так як треба владі , і при прийнятті рішень на сесіях -візьміть голосування за бюджети ,по Вірковському , по незаконному виділенні коштів поліції , останнє по створенні комунвльного підприємства по первинці – він завжди з владою …

  2. То можна чекати що Мороз буде секретарем ради? Банда руліт нє па дєцкі! П…..ц!

  3. Про шо мова? Бєля – збитий льотчик! Амбіції, то добре, ше б розуму до них.В парі з морозенком він може розраховувати хіба на місце главного муніципала города)

  4. А ще забули сказати що Борбелюк (в народі просто – БЄЛЯ) був заступником Башкаленка в Партії Регіонів, це людина яка допомагала робити все Януковичу на теренах Волині

  5. А ще забули сказати, що Борбелюк (не просто Бєля), а засновник найбільшого у місті підприємства, де працює більше 1000 володимирчан. Гербор-Холдинг є найбільшим платником податків в місті! Хтось з диванних писак політиків-аналітиків зробив, хоть соту частину для свого міста? Чи вистачає активності лише, щоб людей на політичні кольори ділити? То вже краще такі риги при владі, ніж БППісти косткоклади, які за ригівські ж податки, уже не знають, де б ще в місті бруківку покласти і про свій карманчик не забути!!!

  6. Ой, до ладно. Бєля програє, а Юнак усіх купить, але це за умови. що папа не буде ще раз “не йти в мери”)))

  7. Чутки, чутки…А в міській раді шухєр. Такого сценарію там бояться, бо народ може случяйно подумати, шо краще Борбелюк як Петро, то може крім бруківки ХОТЬ ЩОСЬ в тому місті цікавіше буде робитись. Принаймні Борбелюк світ побачив ширший, як Петро 20 років дивиться на одну й ту саму площу і вулики в жовтневому. Згадайте хотя би заходи, як проводяться за підтримки і фінансування Олега Васильовича – то рівень і завжди повний зал!!!! Хотя, то все тільки чутки.. Бо директором відомого на багато країн підприємства бути престижніше ніж мером провінційного містечка

  8. Борбелюк ніколи не піде в мери! Заспокойтесь! Йому це не потрібно! Для нього це крок назад! На багато престижніше бути генеральним директором такого підприємства, як ГерБор, ніж міським головою!!!

  9. Ото завертенілося.Перш ніж гадити та писати різну єресь про Борбелюка, потрібно подивитися на себе. Бо складається враження, що в інтренеті сидять писаки, які крім гидоти більше нічого не уміють робити, не знають як цвяха вбити в доску, зате обіс…ати когось їм в кайф. І чому це так міську владу ота інформація на вуха поставила? Невже бояться Олега та його авторитету, який він завоював собі не лише в місті. Він займається виробництвом і дає роботу багатьом людям. Навіть сам Петро донедавна його хвалив, говорив, що він кращий серед усіх керівників міста. А тепер поняв, що булаву треба віддавати,а так не хочеться…Якщо Борбелюк піде на мери – його підтримають. Дивує, що половина отої гадості в коментах пишуть ті, хто получив тепленьке місце в міській раді та отримує по декілька сот тисяч зарплати в рік. Роботою займіться, а не пліткуєте

  10. Бєля в цьому місті сам кого хочеш на коліна поставить. От цього то Петро і його “маладая каманда” бояться найбільше!!!

  11. Борбелюк дуже багато зробив для Володимира, тому за місто йому завжди буде боліти. Працівники його люблять і поважають. Він завжди був позитивною людиною і ніколи нікому не відмовив у допомозі. Да, з таким мером місто би ожило, це точно. Шкода, що він наврят чи буде балатуватися. Хоча, хто зна, хто зна…..

  12. Незнаю як вам ,а в мене інша думка про нього,зверталась по допомогу на лікування дитині,то відразу відмовив

  13. Якби Беля мав авторитет в місті і на своєму підприємстві – то був би депутатом обласної ради в 2015 році. І він відношення до гербора має,як слон до танців. Підприємству капітал дав Гершон. А через Белю той капітал грабанув Юначок. Щоб бути мером – треба ним бути 24 години і 7 днів на тиждень. А Беля після нічних ігор в автомати спить до обіду, на підприємстві появляється тільки в другій половині дня. Гербор хоч і найбільше підприємство міста, але вже не те, шо було, далеко не те, навіть не половина. І то все за правління Бєлі. А ви хочете, щоб ще й місто програв?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа