<

Чому вчителі у Володимирі не отримали надбавок за січень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 8.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1187
/ коментарі 3

Освітяни у Володимирі пожалілися на недоотримання надбавок до заробітних плат.Освітня субвенція закінчилась, постановою Кабміну зняли індексацію на виплати вчителям тож кошти знову виділятимуть із міського бюджету.

З даним питанням звернулися до міського голови Володимира Ігоря Пальонки, на яке він відповів у відеоформаті та опублікував у фейсбуці.

Як пояснив мер, у 2022 році використана вся освітня субвенція, додатково з міської ради дофінансовували 8 млн грн з місцевого бюджету, щоб забезпечити освітян заробітною платою.

В цьому році застосовується постанова Кабінету міністрів України, яка знімає індексацію за заробітну плату вчителів, її мусять дотримуватись. Тож надбавок з державних коштів не буде.

Щоб вирішити дану проблему, з місцевого бюджету додатково планують виділяти 15 млн грн, для забезпечення володимирських освітян заробітною платою. Це пов’язано із тим, що не вистачає освітньої субвенції, яку надає держава.

Нагадаємо, в бюджеті Володимира на 2023 рік передбачили 182,4 млн грн на Гуманітарне управління, яке, серед іншого, й здійснює оплату праці працівникам освітньої сфери.

Читайте також:

Вчителі початкових класів з Володимира отримали найвищі бали з сертифікації в області.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок