<

Чоловіку, який вдарив поліцейського у Володимирі-Волинському, “світить” до 5 років позбавлення волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:26 | 16.03.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Чоловіку, який вдарив поліцейського у Володимирі-Волинському, загрожує до 5 років в’язниці.

Так, на початку березня у Володимирі-Волинському під час затримання 29-річний мешканець Нововолинська вчинив вдарив поліцейського,- повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

Перебуваючи в складі слідчо-оперативної групи Володимир-Волинського відділення поліції, близько 5 години ранку на вулиці Шевченка оперуповноважений затримував раніше судимого чоловіка. Його підозрювали у вчинені крадіжок із автомобілів. Під час затримання зловмисник вдарив працівника поліції кулаком в обличчя.

Грабіжника затримали. Відомо, що на території міста він скоїв чотири крадіжки з автотранспорту.

«Окрім крадіжок, чоловікові оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомив начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.




коментарів: 2
  1. Як були мусора брехливі-так і лишились:ловили наріків і один з переляку мусору в бороду зарядив.А придумали гарну легенду про автокрадія…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа