<

Чоловіка, якого знайшли мертвим в Суходолах, вбив житель Полтавської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 2.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

1 серпня поблизу новобудови у селі Суходоли Володимир-Волинського району виявили тіло невідомого 55-річного мешканця села Ласків цього ж району. Вбивцею виявився 54-річний житель Полтавської області.

На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції. На тілі вбитого чоловіка було виявлено тілесні ушкодження, – інформує поліція Волинської області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство.

Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 54-річний житель Полтавської області. До слова, у минулому він притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення підозри у вчиненні інкримінованого злочину, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа