<

Чоловік, який зарізав собаку у Володимир-Волинському районі на очах дітей, отримав вирок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 7.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1068
/ Коментарі відсутні

За жорстке поводження з тваринами чоловіку у Володимир-Волинському районі суд призначив п’ять років позбавлення волі, які замінив на рік іспитового терміну.

За матеріалами справи, 16-го червня близько 18:30 обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, узяв кухонного ножа та перерізав горло своєму собаці, який був на прив’язі біля будинку, – повідомляє Главком з посиланням на вирок від 2-го вересня.

Під час допиту чоловік зізнався у провині, пояснив, що на територію його домогосподарства постійно прибігали інші собаки, які душили курей і постійно шуміли. Наголосив, що раніше говорив своїй цивільній дружині, з якою виховує п’ятьох малолітніх дітей, що з їхнім собакою треба щось робити.

Після того, як обвинувачений перерізав горло тварині, він пішов з двору, не пам’ятає, чи собака був іще живий.

У рапорті керівництву Володимир-Волинського райвідділу поліції у Волинській області зазначено, що обвинувачений на очах дітей зарізав собаку.

Звільняючи від покарання, суд поклав на обвинуваченого низку обов’язків, серед яких не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації, повідомляти цьому ж органу про зміну місця проживання, роботи або навчання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа