<

Чоловік із Володимира-Волинського побив дружину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 14.02.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Волинянину, який побив дружину, загрожує рік виправних робіт. Кулаки чоловік розпустив, приревнувавши жінку до незнайомців.

29-річна жителька Володимира-Волинського звернулася до чергової частини міськвідділу із повідомленням про те, що чоловік наніс їй тілесні ушкодження, – пише на сайті УМВС України у Волинській області.

Конфлікт між подружжям виник біля одного з розважальних закладів міста. Саме тут жінка, повертаючись додому, зустріла знайомих, тож між ними зав’язалася розмова.

Натомість її 31-річний чоловік вийшов назустріч. Побачивши дружину у компанії незнайомців, ревнивець вхопив жінку і, потягнувши до дороги, вдарив кулаком в обличчя. Коли жінка впала, кривдник продовжував бити ногою по тілі. На вмовляння випадкових свідків припинити побиття, озвірілий волинянин не реагував.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Чоловіку загрожує покарання у вигляді одного року виправних робіт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа