<

Члени міського осередку “Батьківщини” прибирали Володимир-Волинський пляж на Лузі і запалили “Кремль”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 12.04.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 11

11-го квітня члени політичної партії “Батьківщина” організували прибирання міського пляжу Володимира-Волинського на річці Луга.

Долучитися до заходу запропонували всім охочим мешканцям міста. Зокрема, очільник осередку Олег Свідерський повідомив, що в плані заходу наступні пункти:

  • Прибрати громадський пляж на річці Луга.
  • Облаштувати волейбольний майданчик.
  • Запалити “Кремль”.

Прибирання розпочалося о 17-й годині і тривало кілька годин. Після виконаних робіт, учасники запалили “Кремль”(мангал у вигляді Кремля).

“Разом із активом Володимир-Волинського міського та районного осередків організації ВО «Батьківщина» відгукнулися на пропозицію міської влади провести прибирання громадського пляжу на р.Луга. До проведення благоустрою підійшли відповідально. Саме тому прийняли рішення не зрубувати чагарники, а викорчовувати. Цей процес потребує більше часу та самовіддачі. Проте результат значно ефективніший, оскільки чагарники не розмножуються, а відпочиваючі не перечіпляються. Крім того, на місці забур’яненої ділянки почали облаштування волейбольного майданчика. Залишки минулорічних бур’янів уже вичистили, натомість встановили волейбольні стійки. Отже, відпочиваючі зможуть максимально корисно та приємно проводити час на громадському пляжі. Звісно, для того, аби навести ідеальний порядок, потрібен не один тиждень, але зміни, що відбулися, вже у перший день приємно здивували мешканців прилеглих будинків! Упевнений, ті, хто у найближчі дні відвідає цю територію, будуть вражені змінами, що відбулися! Щиро вдячні усім, хто відгікнувся!” – написав у Фейсбук Олег Свідерський.




коментарів: 11
    • Ой не усі сили політичні
      приклали силу фізичну
      до наведення порядку в місті.
      Де ж то тая самопоміч, вила, регіони й комуністи?

      • а десь не видно Ковальчука- депутата з Батьківщини , невже вирішив до Юліних ” кремлят ” не приєнуватися …

      • Ой не кави, ти горнєтко, а відро неграмотного лайна. Хто казав що політичні партії мають прибирати місто.Це добровільно!Хто насмітив при владі , нагадив, то й мусить прибрати!

  1. саме цікаве у всьому шашличниця з Кремлем – мабуть колись в ньому готували шашлики партійні комуністичні боси , ну а пізніше видно наш мер подарував її Свідерському …

  2. по стану обличчя Матусевича зразу видно , що шось він дуже чимось задоволений , от цікаво- він собі дзьогнув соточку до прибирання чи вже в процесі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер