<

Чергове відключення води у Володимирі-Волинському буде 1-го грудня. Водоканал обіцяє, що останнє

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 1.12.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Директор міського водоканалу Володимир Власюк ранок першого зимового дня почав із повідомлення про чергове відключення води у Володимирі-Волинському. Цього разу містянам не подаватиметься вода із 20:00 1-го грудня і до 12:00 2-го. Правда, директор УВГК запевнив, що це – останнє масштабне відключення, усі інші роботи виконуватимуться в нічний час і не приноситимуть незручностей жителям.

Міський голова Петро Саганюк в свою чергу на оперативній нараді апарату міськвиконкому приніс свої вибачення користувачам за незручності. Ситуацію мер пояснює тим, що на даний момент іде встановлення великого резервуару на 2 мільйонів літрів води. “Аби врізати цей двомільйонник та підключити його до мереж водоканалу необхідно провести масштабні роботи, які проходять при повному зневодненні мереж міста. Це останнє таке відключення в рамках проекту “Чиста вода”, – пообіцяв Саганюк.

Окрім того, на нараді озвучили і проблемні моменти із реалізацією грандових коштів по “Чистій воді”. Зокрема, станом на 1-ше грудня лишаються неосвоєними 948-м тисяч гривень, виділених а цей проект. До кінця року гроші мають знайти своє застосування, інакше – просто будуть повернені грандодавцю. Начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук запевнив міського голову, що кошти не пропадуть і наразі робиться усе можливе, аби їх освоїти.

Однак,нагадаємо, що згідно із чинним законодавством України, аби реалізувати кошти в сумах більших, ніж 300 тисяч гривень, органи місцевого самоврядування повинні проводити тендерну процедуру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа