<

Чергове судове слухання у справі Савчук проти Карпюка у Володимир-Волинському міському суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 2.12.2015 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

2-го грудня у Володимир-Волинському міському судові відбулося чергове судове слухання за статтею  125-ю, ч.2-ю, про нанесення легких тілесних ушкоджень із короткочасним розладом здоров’я екс-голові Володимир-Волинської РДА Володимирові Савчуку.

Курйозу із неявкою сторін процесу, як це було минулі кілька разів, не трапилося.  Сторона обвинувачення – прокурор Олександр Олішкевич, відповідач Павло Карпюк і адвокат Олександр Бик, так і потерпілий Володимир Савчук із представником Мартиросяном всі з’явилися в залу судового засідання.

DSCN9774

Як повідомляли раніше, на дане засідання повторно викликали всіх свідків по цій справі. Так, із 6-ти свідків з’явилося лише 2-є (Сергій Романюк, Андрій Грищук), інші 4 не отримали повістоки до зали суду.

Після заслухання свідчень присутніх свідків, суддя Олександ Лященко оголосив про чергову перерву у розгляді даного провадження, адже без показань усіх осіб, які володіють інформацією продовжити процес неможливо. Тому суд прийняв рішення, що наступне слухання відбудеться 22-го грудня о 14-й годині.

Також прокурор працюватиме над тим, щоб всі залучені до розгляду справи свідки отримали повістки, це: Катерина Голод, Юлія Пашкова, Лілія Майоренко, Валентина Фоніцька. Як свідка, буде залучено і Володимира Собіпана.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця