<

Черговий крок до одужання восьмирічної Міланки вартістю у 2,5 тисячі доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 20.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
661
/ Коментарі відсутні

Восьмирічній Мілані Грушевській потрібні кошти на лікування. Дівчинка, попри важкий діагноз, уперто бореться з хворобою, і вже досягла чималих результатів.

Володимирчанка Мілана народилася вагою у 900 грамів. З народження дівчинці поставили важкий діагноз – гідроцефалія. Здебільшого, діти з таким захворюванням, назавжди залишаються недієздатними. Проте, ця крихітка стала  виключенням завдяки наполегливості мами – Ольги Грушевської, яка ні на хвилину не опустила рук.

Жінка докладає неабияких зусиль задля того, аби її донечка мала можливість жити повноцінним життям. Дівчинка вже перенесла операцію на очі у “Ахматдиті”, після чого мала ще дві: з шунтування мозку та на сухожилля. Сьогодні Мілана поволі ходить і розмовляє. І це величезне досягнення, зважаючи на її діагноз.

За місяць дівчинці  потрібно робити чергову операцію по підрізанню сухожиль. Її проводитимуть лікарі у Луцьку, які приїздять в Україну двічі на рік. Вона вкрай необхідна для неї, щоб мати можливість впевнено ступати ніжками. Ольга розповідає, що таке оперативне втручання разом із реабілітацією дає позитивні результати, і вона не має права втрачати такий шанс.

Та на це потрібні кошти, операція разом із реабілітаційними процедурами вартує 2,5 тисячі доларів. Для жінки, яка виховує одна двох діток, і намагається підробляти перукарем на дому, ця сума є захмарною. Тому знову змушена звертатися до небайдужих людей по допомогу. Ольга наперед вдячна кожному за підтримку та розуміння, і сподівається, що вдасться назбирати потрібну суму, щоб зробити ще один важливий крок до одужання Мілани.

Рахунок Приватбанку: 4149 4991 3410 0120 – Ольга Грушевська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця