<

Через Володимир пройшла хресна хода, яка прямує до Почаєва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:01 | 30.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2051
/ коментарів 12

29-го липня вулицями Володимира пройшла хресна хода вірян УПЦ МП, які із Ратного прямують до Свято-Успенської Почаївської лаври. За словами організаторів, близько 1200 паломників зустрічали на в’їзді у Володимир по вулиці Ковельській.

Звідти колона в супроводі поліції рушила до собору Успіння Божої Матері. Містяни чекали на паломників обабіч дороги. Виходили подивитись на ходу й працівники магазинів, водії зі своїх авто, які мусили в цей час чекати.

Паломники йшли із Ратнівщини, Любомльщини, Старовижівщини та Ковельщини. До них приєднувалися і з Володимирської громади.

Також відомо, що ходою йшли близько 20 громадян Білорусі, а бажаючих приєднатись із Польщі, не пропустили на кордоні.

Паломників прийняли на території Успенського собору, де вони і розташувалися на нічліг у наметах. Близько 7:00 30-го липня колона продовжить рух до Зимненського монастиря.

Щорічний хресний хід до Почаївської Лаври присвячений дню вшанування чудотворної ікони Божої Матері “Почаївська” (5-го серпня). Минулого року ходу відмінили через карантин.




коментарів: 12
  1. Бог один. І правда у нього одна. Інших правд не буває. Найбільше зі всіх чеснот, Господь виділяє та вирізняє її – Його найправдивішу правду. Він, без сумнівів, буває наймилостивішим до тих, хто її безумовно дотримується. Не ганьбитиму цих людей, вони – ні в чому не винні. Вони все роблять по вірі своїй – ідуть за вказівкою тих, хто їх веде. А ось чи безгрішні їхні поводирі, які переконали членів свого стада, що саме так потрібно чинити: ганьбити Вселенського Православного Патріярха Варфоломія І, який поновив справедливість і повернув через століття, у лоно Церкви, незаконно відірвану свою Київську Митрополію Візантійського Патріярхату, що було здійснено за матеріальні блага – сорок сороків соболів і двісті золотих червінців. Розберіться з цим прочани. Господь, для цього, вам розум.

  2. Структура УПЦ вправно підраховує чисельність людей. На службах, на ходах. Мабуть, щороку, ряди їх вірян – рідіють? Чому? Зазвичай, у храмах МП, ні пастирства, ні соціальної роботи, ні проповіді.

  3. А чому ця Кирилова неканонічна секта боїтся назватися своїм правдивим ім’ям,не УПЦ ,а МПЦ ,навіть тут попи брешуть своїм фанатам .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця