<

Через скандальний ремонтом вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському у ситуацію втрутиться обласна влада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 2.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Через соціальну напругу із ремонтом вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському у ситуацію втрутиться обласна влада.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Напруженою залишається ситуація у Володимирі-Волинському, де тривають ремонті роботи на вулиці Ковельській, яка є центральною вулицею міста. Ця проблема викликає незадоволення громадськості, яка обурена темпами і якістю проведених робіт.

Директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка пообіцяв виїхати на місце і самостійно зробити аналіз та розібратися у ситуації, що склалася.




коментарів: 4
  1. На вулиці вже скоро сніг падатиме а наші починають асфальт класти. Ехх, розуму взагалі немає. Для чого літо було тоді? Щоб дупу на сонці смалити? Так дорогу краще зробилиб по якій і самі їздите!!!

  2. так же само микитючкіна аміла клала дорогу в турійську. але там мирка нічого не побачив протизаконного. Так буде і у володимирі. бивший митник Микитюк башляне усім і роти й позатикають.

  3. А де була обласна влада раніше коли шахраі на чолі з Микитюком вигравали липовий тендер ,аж тепер хочуть втрутитись ,коли побачили ,що назріває великий скандал ,який вже і в столиці знають .Всі і область і ця Аміла любі друзі ,єдиний вихід здерти з Аміли добру компенсацію ,так щоб ця фірмочка перестала існувати .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер