<

Через пункт пропуску «Устилуг» можуть рухатись вантажівки до 7,5 тонн: легкові авто через Ягодин поки не впускатимуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 31.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
478
/ Коментарі відсутні

До кінця поточного року в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні продовжуються пілотні проєкти, які передбачають зміни в організації руху транспортних засобів. Вони зокрема стосуватимуться й ПП «Устилуг» та «Ягодин».

Так, рух вантажних транспортних засобів дозволеною мінімальною масою понад 7,5 тонни буде здійснюватися через пункти пропуску: «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині» та «Ягодин», повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Водночас пропуск легкових транспортних засобів та пасажирських автобусів у вказаних пунктах пропуску залишиться без змін. За виключенням пункту пропуску «Ягодин», де пропуск легковиків тимчасово не здійснюється.

Перетин кордону вантажними транспортними засобами дозволеною максимальною масою до 7,5 тонни з 1-го вересня поточного року буде здійснюватися і через пункт пропуску «Угринів», а також вказана категорія транспортних засобів як і раніше прямуватиме через пункти пропуску «Устилуг», «Грушів» та «Смільниця».

Разом з тим, пропуск легкових транспортних засобів та пасажирських автобусів через ці пункти пропуску здійснюватиметься в обох напрямках.

Читайте також: Пункт пропуску «Краківець» відкрили після реконструкції: а що з Устилугом




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок