<

Через нищівну спеку у Володимир-Волинському районі горіла суха трава

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 18.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У період з 10 по 17 червня рятувальники Волинської області ліквідували 19 пожеж, здійснили 42 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформують рятувальники Волинської області.

13 червня о 13:00 надійшло повідомлення про загоряння торфу та чагарників на площі 0,05 га біля села Хобултова Володимир-Волинського району. Ліквідували пожежу рятувальники 7-ої ДПРЧ разом з місцевим населенням. Для гасіння застосували пожежний автомобіль та мотопомпу, а також трактор МТЗ-80 з бочкою для постачання води. Тривають заходи із виявлення осіб, причетних до виникнення пожежі.

14 червня рятувальники 14-ої ДПРЧ селища Ратного ліквідували загоряння сухої трави на площі 0,1 га біля села Шменьки Ратнівського району. 15 червня рятувальники 11-ої ДПРЧ селища Шацька приборкали загоряння сухої трави  та чагарників на площі 0,3 га на території Грабівської сільської ради, а 17 червня – пожежу сухої трави  та чагарників на території Шацької селищної ради.

16 червня внаслідок сильних опадів, що супроводжувалися поривами вітру, у Камінь-Каширському та Любешівському районах утворилися затори на окремих ділянках автодоріг через повалені дерева. Працівники 8-ої та 12-ої Державних пожежно-рятувальних частин розчистили проїжджі частини від повалених дерев та гілля.

У Луцьку на вулицях Дубнівській, Вишневій, Нітішева, Дорошенка, Підгаєцькій та Кривоноса внаслідок випадання великої кількості опадів були підтоплені окремі ділянки автошляхів та території приватних господарств. Рятувальники 1-ої та 25-ої ДПРЧ були залучені для відкачування води.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок