<

Через новий «АТБ» у Володимирі-Волинському щодня спостерігається транспортний колапс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 10.01.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
11
/ коментарів 6

Близько 11-ої та 17-ої години кожного буднього і до обіду у вихідні дні на дорогах Володимира-Волинського година пік. Часті затори вже не новинка для міста, в якому в останні роки значно побільшало транспорту. Вони вже близько місяця спостерігаються на відрізку біля повороту з вулиці Незалежності на вулицю Ковельську. Частково через те, що 27-го грудня неподалік відкрився новий «АТБ».

Біля супермаркету облаштували парковку приблизно на 8 місць. Вона для охочих купити щось у магазині занадто маленька. Тому водії змушені лишати свої автомобілі далі по вулиці ближче до автошколи. Також заїжджають на газони і в двір, де вже встановили табличку «паркуватися заборонено».

Заборонний знак для вантажівок тут не вказівка – вони, аби розгрузитися прямують на Ковельську і заїжджають прямо на газон біля магазину.

Вулиця Незалежності, від перехрестя з вулицею Сагайдачного і до перехрестя з Ковельською, перетворилася на зону парковки. Тут машини паркують з двох сторін від дороги, тому для проїжджої частини лишається часто недостатньо місця.

Крім того, виїхати на головну Ковельську з другорядної вулиці Незалежності давно стало складно. Рух машин на найжвавішій вулиці настільки великий, що доводиться чекати і пропускати всіх дуже довго.

Тому, вважають журналісти БУГу, варто задуматися над вирішенням проблеми в дорожньо-транспортній системі міста, адже вона суттєва. Зробити це можна, встановивши заборонні знаки для паркування з одного боку на Незалежності, облаштувати парковку неподалік або ж зробити перехрестя регульованим.




коментарів: 6
  1. Від того, що встановлять нові забороняючи знаки, паркомісць не побільшає. Це смішно – АТБ і парковка на 8 місць. Для галочки так би мовити.

  2. На незалежності завжди машини стоять з двох сторін. Відкриття атб не є причиною.

  3. Схоже на те комусь дуже мішає той атб.Паркувати машини почали на Незалежності значно раніше ніж 27 грудня.Може тому шо там відкрилась кав”ярня,стоматологія ітд.?аналогічна ситуація біля будівлі Укртелекому також через те атб нещасне?Для чого всякий брєд писати?!

  4. А, интересно, те, кто строил и те кто разрешал строить, про эту проблему не догадывались?
    И мне понравилось “…облаштували парковку приблизно на 8 місць”. Что значит “приблизно”? Там есть разметка. А если точнее, то на 8,3 места?

  5. Вам що не зроби ви все одно не чим не задоволені все тільки вмієте обсирати зробіть краще

  6. Горе, горе нам. Голосували “застабільність”? Маємо. Диктатора при кріслі. Десятки літ нема плану перспертивного розвитку міста. Архітектура тупа, а влада продажна. Як то так з житлового будинка, з приватної забудови зробити супермаркет, ще й цілодобовий? А дозволи то влада давала, погоджувала. Що ж вєчний дєд своє взяв, а сусідам мучитися. Та й хто їх питав? Мучтесь і вибирайте систему. Так аже за 5 літ під кожним будинком буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер