<

Через митний пункт пропуску «Устилуг» намагалися ввезти 874 кг заспокійливих пігулок та 51 кг заспокійливого чаю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 21.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські митники в рамках операції «Рубіж» зупинили спробу незаконного ввезення заспокійливих пігулок на понад 2 мільйони гривень

За орієнтуванням оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області  в рамках операції «Рубіж» волинські митники спільно з співробітниками податкової міліції зупинили спробу незаконного ввезення пігулок та заспокійливого чаю.

Громадянин України через митний пункт пропуску «Устилуг» Волинської митниці ДФС намагався ввезти 874 кг заспокійливих пігулок та 51 кг заспокійливого чаю.

Цю продукцію іноземного виробництва громадянин Ч. завантажив у багажний відсік свого авто і вирішив переміщувати  через кордон смугою руху «зелений коридор».

Втім, вантаж вартістю 2 мільйони 171 тисяча гривень, що класифікується як «харчові продукти-біологічно активні добавки» і підлягає обов’язковому декларування, в ході митного огляду вчасно виявили волинські митники.

Відтак, вантаж вилучено, а на громадянина-порушника  очікує адмінвідповідальність, оскільки його дії містять ознаки порушення митних правил, передбачені ст..ст. 471,472 Митного кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер