<

Через карантин у Володимирі-Волинському продовжили виплату пенсій по інвалідності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 1.05.2020 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Якщо термін виплати пенсії закінчився до 11-го травня 2020 року, а дата переогляду була встановлена з 12-го березня і ви не змогли пройти черговий переогляд, це не вплине на виплату пенсії. У травні мешканці Володимира-Волинського отримають пенсію в розмірі, визначеному з урахуванням групи інвалідності, попередньо встановленої МСЕК.

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

У відповідності до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID19)» №540-ІХ від 30-го березня 2020 року особам, у яких інвалідність встановлена на певний термін та строк повторного огляду, зазначений в довідці МСЕК, визначено у період карантину – з 12 березня по 11 травня 2020 року, органами Пенсійного фонду України продовжено виплату пенсій на термін до закінчення карантину.

Після закінчення карантинних заходів усі виплати буде перераховано з урахуванням результатів переогляду осіб з інвалідністю. Виплата зазначених коштів уже розпочата і проводиться додатковими відомостями у раніше встановлені дати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця