<

Частково перекрили центр Володимира-Волинського: вкладають дорожнє покриття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:56 | 8.09.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В п’ятницю 8-го вересня частину центральних вулиць Володимира-Волинського перекрили, що значно утруднило рух у місті та викликало не значні затори.

Причиною перекриття стало те, що на одній смузі вулиць Луцької та Данила Галицького дорожники проводять роботи з вкладання асфальту. Зокрема ці дві вулиці перекриті на половину і пропуском автомобілів тут керуть працівника фірми, яка проводить ремонт дороги. Так триватиме поки не завершать роботи на ділянці від ринку і до заїзду на автостанцію.

Третя вулиця – Ковельська – перекрита повністю: від повороту на вулицю Тараса Шевченка і до перехрестя з вулицями Луцькою та Данила Галицького.

Нагадаємо, ремонт дороги з Луцька до Володимира-Волинського здійснюється за кошти перевиконання надходжень Волинської митниці.  В цілому, орієнтовна вартість робіт цієї дороги, зі слів дорожників – 700 мільйонів гривень, 400 з яких вже надійшли на виконання робіт.

Також, у зв’язку з погіршенням погодних умов на деяких час припинені були ремонтні роботи на всій трасі “Луцьк – Володимир-Волинський”. Однак, станом на п’ятницю 8-го вересня роботи відновилися. За межами міста Володимира-Волинського дорожники працюють в районі села Юнівка.

Читайте також: Завершили ремонт частини траси “Луцьк – Володимир-Волинський”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер