<

Бюджет Володимира-Волинського за перше півріччя 2017-го року перевиконано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 20.07.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 5

За підсумками першого півріччя 2017-го року міський бюджет виконано на 100,5%. Про це повідомила начальник управління фінансів міськвиконкому Тетяна Шибирин під час проведення засідання виконавчого комітету міської ради 20-го липня.

План поступання субвенцій становить 97,8% , а план поступання по власних доходах виконано на 105,5%. Понад план отримало більше 3,6 млн. грн. Додатково від початку року до місцевого бюджету отримано понад 16 млн. грн. Найбільше перевиконання спостерігається за рахунок податку на доходи фізичних осіб. Крім цього, до бюджету надійшов 1 млн. 100 тис. грн. плати за розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному рахунку.

У ході засідання виконавчого комітету було прийнято рішення про виконання програми економічного і соціального розвитку міста на 2016-2017 роки за підсумками першого півріччя 2017-го року.




коментарів: 5
  1. хизуються перевмконанням планів міста на мільйони , а де реальні результати цього – подивіться який жалюгідний стан мають тротуари в місті , в якому антисанітарному стані знаходяться більшість підвалів житлових будинків , більшість прибудинкових територій , крім звичайно тих будинків , де депутатами є депутати від Блоку Петра Порошенка, в якому стані перебувають інженерні мережі житлових будинків …

  2. ЦЕ ВСЕ ПЕРЕВИКОНАННЯБ ТЯГНЕ СОВКОВОЮ РАДЯНЩИНОЮ, ДЕ ВСІМ ПЕРЕМОЖЦЯМ ТИПУ ШВЕІ КОМУНІСТКИ ВОЛКОВОІ, НА ЯКУ ПАХАЛО ПІВ ШВЕЙКИ, ВРУЧАЛИ ПЕРЕХІДНИЙ ЧЕРВОНИЙ ВИМПЕЛ ТА ПОВИШЕННІ СОЦЗОБОВЯЗАННЯ -ДОГНАТИ І ПЕРЕГНАТИ ЗАГНИВАЮЧИЙ ЗАХІД, А НАСПРАВДІ ВСЯ ІНФРАСТУКТУРА ВОЛОДИМРА В ЖАЛЮГІДНОМУ СТАНІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота