<

Бюджет Володимира-Волинського перевиконано на 175 відсотків – звіт фінансового управління на міськвиконкомі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 20.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 9

20-го жовтня на засіданні виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, начальник фінансового управління Тетяна Шибирин розповіла про підсумки виконання бюджету міста за 9-ть місяців 2016-го року.

Бюджет міста за показником власних надходжень виконано на 103 відсотки, в грошовому еквіваленті це понад 3 мільйони гривень. В порівнянні із минулим роком за цей же період, надходження за власними джерелами зросли в 1,8 рази.

“За підсумками звітного періоду всі податки та платежі із 19-ти запланованих – виконано. З розрахунку до першопочаткового плану за 9-ть місяців до загального фонду міського бюджету надійшло більше на 40 мільйонів гривень, що складає 175%. Зазначене перевиконання дало можливість додатковий фінансовий ресурс використати на першочергові потреби життєдіяльності міста та утримання бюджетних установ” – зазначила в доповіді Тетяна Шибирин.

img_9611

В цей же час існує заборгованість по платежах до загального фонду бюджету міста. Станом на 1 жовтня 2016-го року складає понад 3,3 мільйони гривень, це без врахування боргів банкрутів. В порівнянні із початком 2016-го року цей показник зріс на 42%.

Міський голова Петро Саганюк зазначив, щоб не забували про борг за оренду землі під цукровим заводом. Зазначимо, що орендна плата не сплачувалась протягом кількох років та станом на жовтень 2016-го року сягає кількох мільйонів.

“Питання із цукровим заводом тримайте на контролі. Всю землю, що не використана, навколо цукрового заводу роздали атошникам, під саму контору. скільки можна возитись з тією командою? Вони вже до міністрів подослужувались на наших заводах.” – зазначив Петро Саганюк.

img_9612
img_9613

Видаткова частина загального фонду Володимир-Волинського міського бюджету виконана на 96% від уточненого призначення на 9-ть місяців. Із загальної суми видатків 90% коштів спрямовані були на виконання захищених статей видатків та Програми соціального захисту населення.

В установах, що фінансуються за рахунок субвенції із державного бюджету, в наслідок недостатнього їх обсягу, рахується незабезпеченість асигнувань на оплату праці з нарахуваннями в загальній сумі 11,1 мільйонів гривень. Зокрема по освітній субвенці – 2,8 мільйони гривень, по медичній – 8,3 мільйони. Станом на жовтень медицині вже не вистачає 850 тисяч для зарплат.

До кінця року недофінсовується Володимир-Волинське вище професійне училище на суму 1,7 мільйони гривень. Дефіцит виник в зв’яку із передачень на фінансування міста без виділення додаткових коштів із державного бюджету.

img_9614
img_9615
img_9616




коментарів: 9
  1. МОЛОДЦІ!!!! Бурні аплодисменти! Совєтский Союз зразка 2016р.!!!Ото премії отримають!!!А з людей на ремонт доріг гроші вимагають!!! Питання до автора сюжету-Ви впевнені,що вказана інформація достовірна? Бо,якщо перевиконано на 175% ,то це означає,що фактичне виконання-275%,а це показує повну некомпетентність місцевої влади при плануванні річного бюджету.А де обласна влада?Вірно-всі в *долі*.Ось вам і приклад низьких зарплат,малих пенсій і високих тарифів.Можливо пора Антикорупційному комітету зайнятись і Волинськими *князьками*?

    • 175% це загальне виконання бюджету. Тобто 75% переотримано, у сумі це близько 40 мільйонів перевиконання

      • А ви уважно перечитайте заголовок….Чи може 75% за 9 місяців це мало? До кінця року під 100% дотягне. Чи ви вважаєте що це Професіоналізм,ак на мене -профнепридатність,як мінімум.

        • а цікаво ,скільки вкрали , коли будуть давати звіт , чи не будуть … і так видно по своїм машинам , по квартирам , то будинкам , по коханкам , по курортах і по рахункам в банках …

  2. Ну що там робить отець Рябець?.Вроді би толковий священник а з тою зграєю звязався.Кінець світу!

    • Якщо вже в міськраді то вже не отець, а по-друге за надану землю тре відробляти))))

      • ну його посадили в серед зграї , щоб гавкав на тих депутатів , які нападають на їхнього хазяїна – князя сія Володимира.

  3. Хай же вам дасть бог те, на що ви заслуговуєте, тріпаючи своїми дурнуватими язиками

    • ну нехай скаже отець саганюковської церкви скільки вирубано та знищено тихенько і вночі дерев в парку в центрі міста …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа