<

Бюджет Володимира-Волинського наповнюватиметься на 5 відсотків від вартості алкогольних напоїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 25.01.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На сесії Володимир – Волинської міської ради, що відбулася 23 січня 2015 року депутати  прийняли рішення про встановлення на території міста акцизного податку на реалізацію цілої низки товарів широкого споживання населення.

Відтепер міський бюджет наповнюватиметься на 5 відсотків від вартості (з податком на додану вартість) з реалізованих суб’єктами господарювання: алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, що використовуються, як компоненти  моторних палив, які реалізовуються безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання, – про це повідомляє Волинь:Світ.

Тож Володимир – Волинська ОДПІ має забезпечити адміністрування  та контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою нарахування та сплати цього податку.

Правда, не зрозуміло, чи  сплачуватимуть і яким  чином відповідний податок до міського бюджету точки нелегального продажу алкоголю та тютюну, якими уже давно прославилося княже місто.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер