<

Бюджет Володимира-Волинського міські депутати розглянуть вже на цьому тижні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:01 | 20.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Про це 20-го грудня на брифінгу з місцевими журналістами повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. 

Сьогодні проходить засідання бюджетної комісії, всі керівники бюджетних установ подають свої пропозиції. На сьогодні надійшло запитів на 118 мільйонів гривень, а по попередніх підрахунках до розподілу є близько 17 мільйонів. Я в цей процес не втручаюсь, нехай депутати самі вирішують на що виділяти кошти. А в п’ятницю відбудеться позачергова сесія, на якій весь депутатський корпус розгляне проект рішення про бюджет міста на 2017 рік, – розповів міський голова.

Стосовно виконання бюджету за 2016 рій, то Петро Саганюк зазначив, що він буде виконаний. Ще тривають роботи по ремонту деяких садочків, шкіл та інші, але всі вони на завершальній стадії. Додатково на депозиті у “Укргазбанку” лежить 16 мільйонів міських грошей.

Окремо міський голова зазначив, що в місті знов виникла проблема бродячих собак. На жаль ідея щодо власного міського притулку для бездомних тварин не була реалізована. Тому доведеться звертатись до представників Луцького притулку “Ласка”.

Попередньо на зустрічі з представниками комунальних підприємств, відділів та управлінь міськвиконкому Петро Саганюк наголосив на необхідності нарахування заробітної плати “бюджетникам” до 23-го грудня. Адже 24-го грудня у місті пройде святковий ярмарок, на якому можна буде придбати речі до свят.




один коментар
  1. міський голова Володимира заявив представникам ЗМІ відносно розподілу бюджетних коштів на 2017 рік “Я в цей процес не втручаюсь , нехай депутати самі вирішують на що виділяти кошти”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця