<

“Битва талантів” відбудеться удруге. Триває реєстрація учасників у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 30.01.2018 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському знову шукатимуть таланти. Друга “Битва талантів” відбудеться уже незабаром. На разі триває реєстрація охочих взяти участь у шоу. Цього року призовий фонд конкурсу – 20 тисяч гривень. 

Як розповідає організатор конкурсу Максим Клим’юк, “Битву талантів” вирішили провести і цього року, оскільки перший раз все пройшло дуже вдало. Нагадаємо, минулоріч учасників розділили на два табори: місто та район. Було тоді і два фінали. Цього ж разу вирішили провести один конкурс, участь у якому мають право брати мешканці міста і району, а також всі інші бажаючі.

“Битва талантів” підтвердила, що наші земляки мають різноманітні таланти. Якщо людина має талант і сміливість продемонструвати його, то ми ласкаво просимо до участі. Уже зареєструвалося близько десятка бажаючих. З датою першого відбору поки не визначилися. Вона буде залежати від реєстрації учасників”, – розповідає Максим Клим’юк.

До речі, ті, хто у попередній “Битві талантів” зайняв перше, друге та третє місця – цього разу участі в конкурсі брати не будуть. Проте, інші фіналісти мають можливість потрапити у шоу відразу, оминувши відбіркові тури.

Зареєструватися для участі у шоу можна на сторінці “Битви талантів” у Facebook.

Видання “БУГ” слідкувало за конкурсом минулого року. Пропонуємо пригадати, якими були фінали міської і районної “Битви талантів”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер