<

Була на балконі під час обстрілу: уламок «шахеда» у Києві вбив жінку з Володимирського району

22:01 | 2.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3783
/ коментарі 2

29-го травня під час обстрілу столиці загинула уродженка Волині Катерина Кардаш.

Катерина Кардаш народилася в Затурцях Володимирського району. Згодом жінка здобула освіту в Києві та залишилась там працювати, – пише ВСН.

Волинянка отримала смертельне поранення у своїй квартирі. При житті вона була товариською, цікавою, амбітною та розумною.

«Довго працювали разом у найкращому у світі СП РМ, разом набирали і вчили людей в Україні і Казахстані, трохи товаришували, трохи сперечалися і багато всього пережили разом. Зовсім юна, всього 32, амбітна, цікава, розумна», – згадала про загиблу її колега Тетяна Любченко.

Як пише 24 канал, посилаючись на мера Києва Віталія Кличка, загибла в момент атаки перебувала на балконі й дивилась за тим, як збивають дрони.

Катерині Кардаш було всього 32. Вона загинула унаслідок того, що на її будинок впали уламки російської ракети, пише Волинь-нова.

«Пекучий біль і глибокий сум переповнює серце кожного, хто знав Катю КАРДАШ, невинну жертву жорстокої війни, яку розв’язала Росія», – повідомляють випускники Затурцівської ЗОШ 2007 року та класні керівники

Однокласниця та подруга дитинства жінки розповіла:

«Наша Катруся загинула внаслідок ракетної атаки в Києві 29 травня…  Молода, вродлива, мудра та ерудована, ніжна і цілеспрямована, з тонким почуттям гумору та неординарним поглядом на світ.

Людина, яка вміла берегти великі й маленькі шкільні таємниці і бути душею компанії, відмінниця та активістка. Ми запам’ятаємо її щиру усмішку та вірну дружбу, глибокі очі та добрі слова. Адже людина живе доти, доки її пам’ятають. Тепер у серці кожного буде частинка, яка назавжди належатиме Катрусі. 

Жодних слів, жодних сліз не вистачить, аби висловити біль втрати… Щирі співчуття рідним і близьким, кожному, хто також горює з приводу трагічної смерті Каті.  Вічна пам’ять і царство небесне тобі, Катрусю! Ми тебе ніколи не забудемо!»

Як інформує Локачинська газета «Селянське життя», у четвер, 1 червня, дівчину поховали у рідному селі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок