<

Будинок для військових у Володимирі-Волинському обіцяють завершити уже в першому кварталі 2017-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 25.07.2016 / Володимир /
Перегляди
231
/ Коментарі відсутні

Будівництво та здачу в експлуатацію 44-х квартирного житлового будинку, у якому мешкатимуть військовослужбовці, обіцяють завершити уже в першому кварталі 2017 року.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 25 липня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, – пише ІА Волинські новини.

З його слів, під час останньої зустрічі з представниками влади у столиці детально обговорили аспекти будівництва житлового будинку для потреб військових у Володимирі-Волинському.

Зокрема, за ініціативи міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка уже готове й відповідне звернення до Міністерства оборони України. Разом із тим уже сформували перелік об’єктів, що підлягають продовженню будівництва в 2016 році. До них увійшло і вищезгадане помешкання.

«Окрім цього, з Міністерством фінансів ми домовились, що найближчим часом усі необхідні документи наберуть юридичної сили, тож відкриється й можливість фінансування будівництва такого будинку. Наші підприємці й бізнесмени готові виступити учасниками цього тендеру, аби прискорити завершення усіх робіт. Здачу будинку в експлуатацію плануємо вже до закінчення першого кварталу 2017 року», – наголосив губернатор.

Натомість, він зазначив, що й справді на Волині існує проблема по забезпеченню житлом військових. «14-та бригада перебуває весь час на фронті. Крайній раз ці військові перебували на місці постійної дислокації два роки тому. Крім цього відкритими залишились й питання із виділення квартир для сімей загиблих учасників бойових дій», – резюмував очільник області.

Нагадаємо, 44-квартирний будинок для військовослужбовців у Володимирі-Волинському споруджується уже чимало років, в останні роки він стояв недобудований. Влада роками зверталася у Міністерство оборони та обласну держадміністрацію, аби завершити будівництво, бо ж потреба у квартирах для військових є, та й цей дім допоміг би забезпечити житлом і родини військових, які загинули за збереження територіальної цілісності України.

Якби у червні минулого року відбувся запланований візит Президента Петра Порошенка, то у Володимирі-Волинському здали б в експлуатацію 44-квартирний будинок для військових. Але глава держави в останній момент скоригував план візитів у регіони, й майже збудоване державним коштом житло перетворилося на шокуючий довгобуд.

Однак, за станом на 4 липня 2016 року готовність об’єкта становить 85%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця